pinterest
Cool slapen

Cool slapen

Warme zwoele nachten, we kijken er zo naar uit. Maar ze zijn niet altijd bevorderend voor de nachtrust. Om tijdens deze nachten toch lekker fris te kunnen slapen introduceert Beddinghouse dit seizoen twee nieuwe zomerkwaliteiten. Luchtig, ademend, comfortabel en daarmee perfect voor het voorjaar- en zomerseizoen. 

100% soepel katoen

FotoCool slapen

Seersucker is een gloednieuw zomermateriaal dat op warme zomeravonden zeer licht en comfortabel is. Het is een dunne, zachte stof gemaakt van 100% katoen met een gebobbeld oppervlak. Het is losjes geweven met een zeer soepel garen waardoor het een licht doorschijnende uitstraling heeft. Groot voordeel: je hoeft dit materiaal niet te strijken, dan behoudt het zijn unieke look en feel het beste. De dekbedovertrekken Loiz, Breezy Garden en Nore hebben niet alleen deze zomerse kwaliteit maar ook een zomerse frisse look.

Jersey

FotoCool slapen

De andere nieuwe kwaliteit is Jersey. Deze zachte soepele stof voelt aan als je favoriete T-shirt. De elastische en rekbare stof biedt maximaal comfort. Tijdens wame nachten voelt Jersey zacht aan op de huid. Tenslotte: strijken is niet nodig. De dekbedovertrekken Hawaii en Oskar zijn vervaardigd van deze soepele stof.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen