pinterest
Dé ideale renovatievloer

Dé ideale renovatievloer

Een lichte vloer geeft de indruk dat een ruimte groter is dan in werkelijkheid. COREtec® onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren. COREtec® vloeren zijn verkrijgbaar in drie waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk.

Dé ideale renovatievloer

FotoDé ideale renovatievloer 

Je gaat bouwen, renoveren of hebt gewoon zin in iets nieuws? Met COREtec® is een nieuwe vloer leggen zo gebeurd.  “Vroeger behield je de vloer die in je huis aanwezig was of ging je een keertje voor een nieuwe vloer. Met COREtec® is het plaatsen van een vloer zo eenvoudig, dat vaker afwisselen een plezier wordt”, legt Stijn Windels, Marketing Director bij COREtec®, uit. “Zie het als een nieuw likje verf op de muur: het geeft een nieuwe boost aan je interieur en je humeur!” Een nieuwe COREtec®-vloer koop, plaats en bewandel je op één dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding. Ook in de kelder of badkamer: de nieuwe revelatie in vloerbekleding is 100% watervast. 

Gezond binnenklimaat

FotoDé ideale renovatievloer 

COREtec® the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar! De meerlagige vloerbekleding van COREtec® met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend. 

Meer infromatie over vloeren vind je hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen