pinterest
Dagelijks ultiem comfort in je slaapkamer

Dagelijks ultiem comfort in je slaapkamer

Gestoffeerde hoofdborden brengen de luxe van een hotelkamer naar jouw interieur. Het merk Head-Boards is opgericht vanuit de passie voor het perfectioneren van de droomslaapkamer. De zoektocht naar die ene luxueuze finishing touch, die doet denken aan de mooie hoofdborden in de meest exclusieve hotels. Deze zijn, samen met karpetten en verfijnde armaturen, onderdeel van het assortiment van Head-Boards.

Pure luxe

FotoDagelijks ultiem comfort in je slaapkamer

Bij Head-Boards maakt jouw interieurdroom werkelijkheid en brengt pure luxe binnen handbereik. Wanneer je kiest voor een hoofdbord of een design bed van Head-Boards, wordt jouw slaapkamer getransformeerd tot een ruimte die veel wegheeft van een vijfsterren hotel of een luxueuze villa. Foto: Aniek van Dijk.

Duurzaam

FotoDagelijks ultiem comfort in je slaapkamerBij Head-Boards denken ze niet alleen aan esthetische schoonheid, maar ook aan duurzame kwaliteit die een leven lang meegaat. De getalenteerde ontwerpers werken nauw samen met jou om een exclusief ontwerp te creëren dat naadloos aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. Met als uiteindelijk doel de ultieme slaapervaring te bieden, precies zoals jij die voor ogen hebt. Ook voor je kinderen. Foto: Denise Zwijnen. Interieurontwerp: Studio Zuyd

Droomslaapkamer

FotoDagelijks ultiem comfort in je slaapkamer

In de ultramoderne fabriek in Nederland zet een team van ervaren en deskundige vakmensen zich in om jouw unieke design tot leven te brengen. Of het nu gaat om hout, metaal of hoogwaardig Egyptisch katoen, er wordt een scala aan opties aangeboden om jouw wensen te vervullen. Van het op maat gemaakte bed met hoofdbord tot de verfijnde armaturen en luxueuze karpetten. Head-Boards heeft alles in huis om jouw droomslaapkamer werkelijkheid te laten worden. Credit: Designer Rav Studio, locatie Amsterdam Zuid.

Wil je meer weten over Head-Boards, check dan hier de website.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen