Dauby

Uniek en handgemaakt deur-, raam- en meubelbeslag

Dauby collectie voor een uniek effect in het interieur

Het Industrial Design verbergt niet langer ruwe bouwmaterialen, maar integreert ze in het interieur. Deze stijl past perfect bij oude panden zoals lofts, fabrieken en ateliers, maar ook bij nieuwbouw. De Pure® collectie van Dauby werkt met ruwe materialen en is geïnspireerd op Bauhaus. De combinatie van strakke vormgeving en pure materialen, heeft een uniek effect en tijdloos karakter.

Retro brons

Darby retro brons

Koper Dauby

Metaalkleur en kopertinten duiken weer overal op. Deze materialen zijn terug van weggeweest en geven het interieur een stoere industriële look! Met het Ruw Brons en Ruw Metaal uit de Pure® collectie speelt Dauby perfect in op de opkomende trend van het Industrial Design.

Ruw Brons is het nieuwe zwart

Dauby

Ruw Brons is een unieke uitvoering bij Pure®, omdat het op een speciale manier getrommeld wordt. De warme koperachtige tint komt prachtig tot uiting door de ruwe, ongepolijste look en is de meest pure vorm van Brons. Dit natuurlijke materiaal is bovendien te combineren met oneindig veel andere materialen en kleuren.

Heavy Metal

Dauby meubelbeslag

Haal Ruw Metaal in huis en geef je interieur een stoere en industriële stijl! Deze uitvoering combineert perfect met onder andere ruw hout en natuursteen.

Meubelbeslag

Meubelbeslag Dauby

Meubelbeslag Dauby

Dauby is importeur en exporteur van exclusief deur-, raam- en meubelbeslag. Dauby werkt uitsluitend met natuurlijke materialen die volgens een eeuwenoude methode worden gegoten in zandmallen. Alle producten worden met de hand verfijnd, elk stuk is dus uniek! Zo distantieert het Dauby beslag zich van de massaproductie.

Meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan

BROCHURE AANVRAGEN

Dauby stijlgids -
Dauby stijlgids
Dauby stijlgids -
Dauby stijlgids

Informatie aanvragen bij Dauby

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen