pinterest
Dit zijn dé interieurtrends

Dit zijn dé interieurtrends

Sinds Marie Kondo haar intrede in de interieurwereld maakte, is ze niet meer weg te denken uit ons huishouden. De basis van haar idee is dat opgeruimd netjes staat. En nu dat is gebeurd, hebben we behoefte aan kleur gecombineerd met natuurlijke accenten die gezelligheid en uitbundigheid uitstralen. En Dauby weet hier raad mee.

Natuurlijke materialen en accenten

FotoDit zijn dé interieurtrends

Natuurlijke materialen en accenten staan helemaal bovenaan het lijstje. Zo scoren materialen zoals hout, leer, brons, goud en riet erg hoog dit seizoen. Heb je niet meteen meubelstukken of accessoires uit deze stoffen in jouw interieur staan, maar wil je toch mee met de huidige interieurtrend? Dan kan je ook gewoon eenvoudig je bestaande meubels, kasten deuren en ramen een natuurlijke touch geven met mooi raam-, deur- en meubelbeslag.

FotoDit zijn dé interieurtrends

De collecties van Dauby zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen en worden volgens een uniek productieproces in zandmallen gegoten. Hierdoor geniet elk stuk van een andere textuur waarmee je meer warmte en eigenheid aan je woning toevoegt. Daarnaast breng je jouw interieur ook écht tot leven. De producten hebben een living finish, ofwel de eigenschap te patineren.

Kleur bekennen

FotoDit zijn dé interieurtrends

Een andere interieurtrend is de herovering van kleurrijke interieurs. Haal dus snel verf in huis, want het is tijd om kleur te bekennen! Let er wel goed op op welke kleuren je gebruikt. We zien dit seizoen immers minder geverfde lambriseringen of hevige accentmuren, maar eerder warme, zachte tinten die worden doorgetrokken in één hele ruimte. Ton-sur-ton is met andere woorden dus aan een serieuze comeback bezig! En waar beter te beginnen dan met een zacht kleurtje? Volgende kleuren zijn uitgeroepen tot de ideale trendkleuren om jouw woning mee in de verf te zetten: Peach, Curry geel, zacht brons, Wijnrood, diepe groentinten.

Warm en persoonlijk

FotoDit zijn dé interieurtrends

Bij de interieurtrends komt het er juist op aan om de juiste accenten te leggen waar jij ze wil om die huiselijke, warme sfeer te creëren, maar allesbehalve overkill toe te passen. Je kan dus perfect voor opvallende accenten kiezen in je meubelbeslag en de rest van je interieur sober houden, of een kleurtje aan je muren geven en verder met natuurlijke accessoires werken. Je kiest dus voor een interieur dat zo warm en persoonlijk aanvoelt als jij het wil.

Wil je meer weten over raam-, deur- en meubelbeslag? Vraag dan informatie-brochures aan.

Dauby

Uniek en handgemaakt deur-, raam- en meubelbeslag

Informatie aanvragen bij Dauby

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen