pinterest
Unieke creaties van messing

Unieke creaties van messing

Net dat beetje extra chique in je interieur. Dat doet messing. De matte goudtint combineert geweldig met zoveel kleuren en dat maakt de deur-, raam- en meubelverslag van Dauby populair. Messing geeft warmte en sfeer en past daarom bij zowel landelijke als strakke interieurs. 

Messing is meer

FotoUnieke creaties van messing

Messing is meer dan alleen een sfeermaker in het interieur. Dauby spreekt zelfs van een onmisbaar item voor de toekomst. En dat heeft weer te maken met de legering van koper die duurzaam is, vanwege het eenvoudige recyclen. Maar ook omdat messing bacteriewerend is en eigenlijk overal geplaatst kan worden. Ook in vochtige ruimtes. Messing wordt in zandmallen gegoten volgens een eeuwenoude techniek, en daarna wordt elk stuk met de hand gepolijst. En dat voel je, elke keer dat je naar je deurgrepen kijkt.

CDL Country

FotoUnieke creaties van messing

De CDL country-lijn staat bekend om zijn klassieke modellen en wordt veelal toegepast in landelijke en romantische interieurs. Daarnaast past de CDL Country-lijn ook perfect in moderne woningen met warme, robuuste elementen zoals eikenhout voor een extra stoere look. Hoewel de Country-lijn uitgesproken is, is deze ook tijdloos.

CDL City

FotoUnieke creaties van messing

De nieuwe collectie van Dauby is de CDL City-lijn. Strakke modellen die met niets te vergelijken zijn. Deze lijn is ontworpen door interieurarchitecten en bestaat uit standaard modellen die uitblinken in geometrische eenvoud en harmonie. Denk bijvoorbeeld aan sobere items met een comfortabel en ergonomisch design die uitnodigen tot vastpakken. Omdat aanraking een belangrijk onderdeel van de hele Dauby ervaring is. 

Lees ook: Blikvanger in het interieur: 5 x top design deurklinken

Wil je weten wat er nog meer mogelijk is op het gebied van deurbeslag? Download hier inspirerende brochures van Dauby en bezoek de website

Dauby

Uniek en handgemaakt deur-, raam- en meubelbeslag

Informatie aanvragen bij Dauby

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Download de brochure

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen