pinterest
De 5 coolste koelkasten

De 5 coolste koelkasten

Koelkasten zijn meer dan een plek waar groenten, zuivel en andere levensmiddelen gekoeld bewaard worden. Het zijn bijna personal assistenten, die je door middel van een seintje erop wijzen als je per ongeluk de deur hebt opengelaten. Ze hebben veel ruimte en verschillende bewaartemperraturen voor diverse levensmiddelen. Die luxe zorgt ervoor dat je slechts één keer per week boodschappen hoeft te doen. Producten blijven langer houdbaar in koel-vriescombinaties die energiezuinig zijn en bol staan van de innovatieve verrassingen.

Amerikaanse koelkast

FotoDe 5 coolste koelkasten

Jaren geleden kwamen deze vrijstaande koelkasten overwaaien uit Amerika en zijn sindsdien veelvuldig in onze huishoudens te vinden. De ruime inhoud van het koel- en vriesgedeelte biedt genoeg mogelijkheden en je kunt er al je boodschappen eenvoudig in kwijt. Inventum heeft nu ook een aantal Amerikaanse koelkasten met een handige ice twister voor het maken van ijsklontjes en een model inclusief een ijs- en waterdispenser. Hiermee kun je direct genieten van een verfrissend koud glas limonade in de zomer. 

Inventum koelkasten kun je kopen bij Coolblue.

Amerikaanse koelkasten vind je hier.

Nog stiller

FotoDe 5 coolste koelkasten

Een laag geluidsniveau is een steeds belangrijker aankoopargument bij het kiezen van keukenapparatuur, zeker als het gaat om een koelkast die 24/7 aanstaat. Liebherr had al een groot aanbod zeer stille modellen, maar dankzij het gebruik van butaangas wordt een aantal modellen nog stiller. Alle A+++ inbouwkoelkasten in nismaten 88, 102 en 122cm hebben een uitzonderlijk laag geluidsniveau van 33 of 34 dB(A).

Liebherr koelkasten vind je bij Coolblue.

Mét entertainment

FotoDe 5 coolste koelkasten 

De Family Hub van Samsung koelt en biedt middles een display nieuwsupdates en entertainment. Hoe cool is dat! Via de apps op het interactieve display bestel je direct je boodschappen en vind je inspiratie voor het avondeten. De gezinsagenda op het scherm laat zien hoe laat elk gezinslid thuiskomt. Met de View Inside-functie ga je voedselverspilling tegen doordat de houdbaarheidsdata van de producten wordt gecheckt. De Family Hub is verkrijgbaar in matzwart, RVS en zilver.

Samsung koelkasten vind je hier.

Smart

FotoDe 5 coolste koelkasten

Een Liebherr koelkast of diepvriezer met SmartDevice waakt overal en altijd over uw levensmiddelen. Zo geeft het apparaat een seintje als iemand de deur per ongeluk open heeft laten staan. Of is de koelkast extra koud als u met boodschappen thuiskomt, zodat uw producten zo lang mogelijk vers blijven. De mogelijkheden zijn talrijk en worden continu uitgebreid. Sinds 2016 verkoopt Liebherr modellen die hierop voorbereid zijn, al deze apparaten kunnen achteraf worden uitgerust met een SmartDeviceBox.

Liebherr koelkasten koop je bij Coolblue.

Classy

FotoDe 5 coolste koelkasten

Retro en rond. Deze  Chocolate Dream koelkast van Smeg onderscheidt zich vanwege zijn classy uitstraling en functionaliteit. De ruime koelkast, met een totale inhoud van 256 liter, is uitgerust met met onder meer drie glazen verstelbare leggers, een chromen wijnrek, een groente- en fruitlade en een vriesvak van 26 liter.

Smeg koelkasten koop je bij Coolblue.

Wil je meer informatie over koelen en vriezen? Dat vind je hier.

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen