pinterest
De Architectuurguide

De Architectuurguide

De ARCHITECTUURGUIDE is hét architectuurplatform voor particulieren. Boeken en website voor iedereen die onder architectuur zijn eigen huis wil laten bouwen en méér wil dan een standaardwoning. Met een groot aanbod van bouwlocaties, architectuurpresentaties en informatie over bouwen in particulier opdrachtgeverschap.

Hoe werkt de Architectuurguide?

Er komt steeds meer bouwgrond beschikbaar waar je met een architect en bouwer van je eigen keuze een woning kunt realiseren. In eigen beheer bouwen is eenvoudiger (en leuker) dan vaak wordt gedacht en meestal voordeliger dan het kopen van een bestaande woning.

Elke bouwlocatie heeft eigen kenmerken en meestal moet de architectuur er aan een aantal beeldbepalende eisen voldoen. Het vinden van een bouwlocatie die aan je (woon)wensen voldoet. Het selecteren van een architect en bouwer die past bij je smaak en bij de bouwlocatie van je keuze is niet eenvoudig. 

Speciaal hiervoor is de Architectuurguide gelanceerd. Onder BOUWLOCATIES zie je waar bijzondere bouwlocaties te vinden zijn en wat ze te bieden hebben. Daarnaast presenteren architecten en bouwers er woningontwerpen die goed bij de opgenomen bouwlocaties passen en wordt er geïnformeerd over bouwsystemen waarmee (ook voor een bescheiden budget) gebouwd kan worden. Door het ruime aanbod vind je in de Architectuurguide altijd wel een geschikte bouwlocatie en een architect en bouwer die daar qua ervaring en expertise goed bij past.

Onder EXTRA en NIEUWS in het magazine vind je meer informatie over de ins en outs die bij het zelfbouwen komen kijken. Speciale boekuitgaven van de Architectuurguide zijn bij alle opgenomen bouwlocaties kosteloos verkrijgbaar voor particulieren die er een woning willen realiseren en zijn via Bol.com en op de website (bij de bouwlocaties) te bestellen en kosteloos te downloaden.

De Architectuurguide is een bron van inspiratie voor iedereen die in eigen beheer zijn huis wil laten bouwen en meer wild an een standaard woning.

Boek gratis downloaden of bestel De Nationale Architectuurguide op de site www.architectuurguide.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen