pinterest
De comeback van filterkoffie thuis

De comeback van filterkoffie thuis

Nu de liefhebber thuis wereldkwaliteit kan bereiken, is filterkoffie bezig aan een razende comeback. De onlangs verschenen en veel geprezen filtermachine Junior (Espressions) brengt filterkoffie naar een nieuw level. Een machine van Nederlandse makelij, waar de experts het over eens zijn: Nooit eerder bereikte een filterapparaat deze koffiekwaliteit.

Pure aroma

FotoDe comeback van filterkoffie thuis

Het team van engineers bereikte na vijf jaar intensief testen en ontwikkelen een sensatie: een filtermachine die perfecte waterverdeling, perfecte doorlooptijd en perfecte temperatuur creëert. Essentiele aspecten voor het verkrijgen van ultieme koffiesmaak, maar in het verleden nimmer bereikt. 

Helder kraanwater wordt volle, diepzwarte koffie dankzij een maximale ontmoeting met de geroosterde en fijngemalen koffiebonen. Elke druppel, van de eerste tot en met de laatste; allemaal nemen ze hetzelfde optimale, intens pure aroma van geroosterde bonen in zich op. Uniek aan Junior is bovendien de optie om een solo kop verse filterkoffie te zetten. De koffiekan heeft de vorm van een cognacglas, dit zorgt voor een geweldige circulatie van de aroma’s.

Handig is de ‘Auto Off’ energie spaarstand. Deze schakelt na 38 minuten automatisch uit en is ook instelbaar op 60 minuten. De afneembare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. Espresso Junior is verkrijgbaar in zilver en zwart. Junior heeft het Kema Keur en vijf jaar garantie.Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen