pinterest
De gedekte tafel

De gedekte tafel

Met de feestmaand in het vooruitzicht, worden er weer trends gesignaleerd als het gaat om de gedekte tafel. In restaurants voert wit servies nog vaak de boventoon. Er zijn steeds meer verschillende maten en materialen. Een Scandinavische signatuur is ook bij servies populair. Blomus heeft een aantal producten met een Scandinavische look waarmee een sfeervolle tafelsetting kan worden gerealiseerd waarop de gerechten goed tot hun recht komen.

Ideaal

FotoDe gedekte tafel 

De schaal Viso is vervaardigd uit zwart gepoedercoat staal en heeft zwart rubberen nopjes aan de onderkant. De schaal wordt geleverd in vier verschillende kleuren en diverse maten. Het servies Mio van Blomus, is een nieuwe collectie aardewerk borden, kommen, koppen en kannen. Design: Nina Thöming, Flöz Design. Het ideale serviesgoed is gemakkelijk te gebruiken op ieder moment van de dag en avond, mooi van vorm maar toch bescheiden genoeg om een discrete achtergrond te vormen voor een perfect gerecht. Mio is verkrijgbaar in drie kleuren.

Splash smoked water

FotoDe gedekte tafel

FotoDe gedekte tafel
De klassieke waterkaraf van blomus verdient een plek op iedere gedekte tafel.  De in oorspronkelijke versie uit 2009, en de update in 2017 worden over de hele wereld gewaardeerd in vele huishoudens. blomus introduceert nu een nieuwe variant, uitgevoerd in rookglas. De bijpassende waterglazen brengen wat kleur aan de gedekte tafel. Met de nieuwe zwarte stalen wijnrekken biedt blomus een stijlvolle plek voor mooie wijnen. 

Informatie aanvragen bij Bath & Living

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen