pinterest
De grenzeloze creativiteit van Interieurdesigner Hans Kuijten

De grenzeloze creativiteit van Interieurdesigner Hans Kuijten

In deze special zetten we Hans Kuijten in de spotlight. Vorig jaar maakten we persoonlijk contact met deze interieurdesigner voor een interview in ons UW woonboek. Hans is een meester in het delen van zijn passie voor interieur, daarnaast is hij vooral een enorm enthousiast en dankbaar persoon. Een toffe vent die je nieuwsgierig maakt naar zijn volgende project, waarin hij met volle overgave zijn grenzeloze creativiteit de vrije baan geeft.

Ontwerpen die tot leven komen

Naast meester verteller is Hans net zo kleurrijk in zijn ontwerpen. Hij ontwerpt met evenveel enthousiasme interieurs voor particuliere en hospitality projecten of decors voor hele grote evenementen. Wanneer hij begint te tekenen, worden de ideeën van zijn opdrachtgevers tot leven gewekt. Eenmaal ingekleurd worden dromen werkelijkheid.

FotoDe grenzeloze creativiteit van Interieurdesigner Hans Kuijten

Stijlvol en warm

De interieurontwerpen van Hans Kuijten zijn stijlvol, warm en huiselijk. Zijn metamorfoses zijn altijd passend bij de opdrachtgever. Een project is pas geslaagd wanneer het ultieme thuisgevoel is bereikt. Hans werkt met de mooiste materialen en merken. Hij besteedt veel tijd aan zijn zoektocht naar de mooiste mix & matches tussen kleuren, dessins, harde en zachte materialen.

Hans Kuijten

‘Binnen de lijntjes kleuren is nooit mijn sterkste kant geweest. Ik laat me graag inspireren door de wereld om me heen. Dat leidt vaak tot nieuwe ideeën, nieuwe uitdagingen. Ik kan echt genieten van bijzondere materiaalcombinaties, maar ook van verleidelijke vormen en sprekende kleuren. De uitgangspunten van een ontwerp worden echter altijd bepaald door de opdrachtgever. De wens van de klant is leidend. Het is aan mij om die vervolgens te vertalen naar een unieke creatie.’

The Strong One

Dit jaar kwam een persoonlijke wens van Hans tot leven. Met een eigen, herkenbare signatuur. Een creatie vol karakter, sterk en krachtig. Een stoere stoel die een eye-catcher in het interieur vormt en je verrast met zijn zitcomfort. Het ontwerpen van nieuwe meubelen smaakt naar meer, we zijn nieuwsgierig welke creaties in de toekomst voorzien worden van zijn logo.

FotoDe grenzeloze creativiteit van Interieurdesigner Hans Kuijten

Buiten de lijnen

Wie na het lezen van dit artikel nieuwsgierig is naar de prachtige projecten van Hans Kuijten, kan via deze link maar liefst 2,5 kilo aan inspiratievolle beelden bestellen. Zijn interieurboek ‘Hans Kuijten, buiten de lijnen’ is een echte musthave voor iedere interieurliefhebber.

 

UW woonboek

Ook in de komende editie van UW woonboek zal Hans een prachtig project met ons delen.

We zijn blij dat hij ons wederom zal inspireren met zijn creativiteit.

Kijk voor meer informatie op de website van Hans Kuijten.

Fotografie: Peter Baas

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen