pinterest
De lente in kleuren op de muur

De lente in kleuren op de muur

Dit voorjaar staat bij Farrow & Ball in het teken van een transitie naar gedurfde kleuren. Verrassende combinaties zijn de trend van het nieuwe seizoen. Deze trend gaat om het gebruik van twee kleuren in huis. De heldere tint Pitch Blue en de rustgevende kleur Calke Greenworden gecombineerd in plaats van als één accentkleur gebruikt.

Calk Green
FotoDe lente in kleuren op de muur

Calk green is een diepe saliegroene tint met een donkere sterke uitstraling, een kleur die kleine ruimtes en kleurschema's tot leven brengt. Pitch Blue is een sprekend kobaltblauwe kleur met een tijdloze uitstraling en een eigenzinnig karakter. Door de bijna paarse ondertoon lijkt de kleur intens in ruimten met weinig natuurlijk licht.
 

Pitch Blue
FotoDe lente in kleuren op de muur

Joa Studholme, internationale kleurenconsultant bij Farrow & Ball geeft tips voor het combineren van de twee kleuren: "Gebruik de iets ingetogenere tint Calke Green op het onderste gedeelte van de wand en op het houtwerk en combineer dit met de sprekende kleur Pitch Blue op het bovenste gedeelte van de muur en op het plafond; dit geeft een intens maar perfect evenwichtig resultaat dat zowel stijlvol als speels is."

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen