pinterest
De magische natuur tegen de muur

De magische natuur tegen de muur

Dansende mistflarden boven beekjes, ijsblauwe bomen in de avondschemering en magische bossen in alle vormen en maten. De exclusieve samenwerking tussen Photowall en Jonna Jinton heeft geresulteerd in de foto-behangcollectie The Soul of Nature. Prachtige motieven waarin de dromerige natuur in de Zweedse regio Västernorrland wordt verbeeld.

Inspiratiebron

FotoDe magische natuur tegen de muur

De Zweedse blogger en fotograaf Jonna Jinton verhuisde zes jaar geleden naar een dorpje in de bossen van Västernorrland. Daar fotografeert ze overdag en 's nachts het schouwspel van de natuur en de magische momenten. Haar inspiratiebron laat zich makkelijk raden. “Mijn collectie is volledig geïnspireerd op de natuur in het gebied waar ik woon. Ik heb de afgelopen jaren door de bossen in Norrland gelopen om met mijn camera de meesterwerken van de natuur te kunnen vastleggen”, zegt Jonna Jinton.

Wereldwijd

FotoDe magische natuur tegen de muur

Haar eenvoudige levensstijl, op de natuur geïnspireerde kunst en persoonlijke blogs worden over de hele wereld gewaardeerd. Haar eerste fotobehangcollectie voor Photowall bestaat uit 13 speciaal geselecteerde motieven van de heerlijke wisselingen van de jaargetijden; van mistige ochtenden tot sprookjesachtige nachten. “De motieven voor deze collectie ontstonden toen ik probeerde iets prachtigs op foto vast te leggen.

Perspectief

FotoDe magische natuur tegen de muur

Ik wilde de natuur vanuit mijn perspectief laten zien en degene die een van mijn motieven in huis gebruikt hetzelfde fijne gevoel geven als wat ik had op het moment van fotograferen”, zegt Jonna Jinton. The Soul of Nature is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en is als fotobehang op maat te bestellen per vierkante meter. De styling voor de interieurfoto's is verzorgd door Petra Bauer en de fotografie door Stellan Herner.

Jonna Jinton

FotoDe magische natuur tegen de muur

Shop hier trendy accessoires voor het interieur

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen