pinterest
De mooiste rotan stoelen voor in je tuin

De mooiste rotan stoelen voor in je tuin

De rotan stoel is helemaal terug van weggeweest! Het natuurlijke materiaal kan dit jaar weer pronken in je interieur of in je tuin. In dit artikel zetten we graag een aantal mooie rotan stoelen voor je op een rij. Zo kun je meteen wat inspiratie opdoen om je terras gezellig aan te kleden voor de komende zomer.

Alle onderstaande rotan stoelen zijn verkrijgbaar bij Sweet Living Shop.

FotoDe mooiste rotan stoelen voor in je tuin

Rotan eetkamerstoel met kussen

Een eetkamerstoel komt niet alleen goed van pas in je huis. Ook in de tuin kun je hier heel veel plezier van beleven! Deze stoel heeft de ideale hoogte om comfortabel aan de eettafel te zitten. Met deze stoelen (inclusief zacht kussentje) kun je dus uitgebreid dineren op je terras. Heerlijk toch?

FotoDe mooiste rotan stoelen voor in je tuin

Rotan kuipstoel met metalen poten

Naast een eetkamerstoel is ook een kuipstoel een prima keuze. Deze rotan stoel is praktisch en ontzettend stijlvol. De metalen poten gaan mooi samen met een robuuste houten tafel. De stijl sluit heel goed aan bij een industrieel interieur.

FotoDe mooiste rotan stoelen voor in je tuin

Rotan vlinderstoel met metalen poten

Een vlinderstoel is vooral heerlijk om in te relaxen. De blanke naturel kleur geeft je tuin een hele frisse uitstraling. Style tip: Leg een aantal kleurrijke tuinkussens op de stoel om je zithoek nog meer sfeer te geven. Dit zit ook nog eens heerlijk!

FotoDe mooiste rotan stoelen voor in je tuin

Bruine schommelstoel van rotan

Wie zegt dat schommelstoelen alleen voor oude opaatjes zijn? Deze rotan stoel is juist heel erg modern op dit moment. Hier kun je optimaal genieten van de zon, een goed boek of een koud drankje. Bovendien zijn kinderen er ook dol op om heen en weer te wiegen in de buitenlucht. In de winter kun je de schommelstoel eventueel naar binnen halen en decoreren met een zachte deken of een (imitatie) schapenvacht.

FotoDe mooiste rotan stoelen voor in je tuin

Bruine loungestoel van rotan

Wil je niet schommelen, maar wel languit relaxen? Dan is deze rotan loungestoel een schot in de roos. Het model is dieper dan een normale stoel en de rugleuning hangt een stukje naar achteren. Kortom, het is een heerlijke plek om een middagdutje te doen met de zon op je gezicht.

FotoDe mooiste rotan stoelen voor in je tuin

Rotan hangstoel met ketting

Een hangstoel van rotan is een geweldige toevoeging aan je tuin. Het is een speels element waar je veel plezier van kunt beleven. De stoel is eenvoudig aan een overkapping of sterke tak te bevestigen met een haak. Check wel van tevoren of de stoel echt stevig hangt om ongelukken te voorkomen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen