pinterest
De mooiste vloerlampen voor een modern interieur

De mooiste vloerlampen voor een modern interieur

Een vloerlamp is eigenlijk onmisbaar in de woonkamer. Vaak staat het naast de bank, vlak bij een relaxstoel of in een kale hoek. Het zorgt niet alleen voor sfeervol licht, maar het voegt ook echt iets toe aan het interieur. Vandaag bespreken we een aantal moderne varianten van Lampen24.nl.

FotoDe mooiste vloerlampen voor een modern interieur

Tijdloze booglamp van metaal

Het is belangrijk dat je de juiste vloerlamp kiest voor je interieur. Het mag zeker opvallen, maar de stijl moet wel overeenkomen met de rest van de zithoek. Kijk bijvoorbeeld eens naar de bovenstaande afbeelding. Hier zie je dat het design van de lamp prachtig aansluit bij de woonkamer. Het is een tijdloos model waar je nog jaren plezier van zult hebben. Ga op Lampen24.nl op zoek naar een lamp die past bij jouw persoonlijke stijl. De webshop heeft een heel groot assortiment, dus er zit altijd wel iets moois voor je tussen! Lampen24 geeft je bovendien 30 dagen bedenktijd zodat je de nieuwe vloerlamp eerst even kunt ‘uitproberen’ in je eigen omgeving.

FotoDe mooiste vloerlampen voor een modern interieur

Vloerlamp met kap in gloeilampvorm

De gloeilampen verdwijnen langzamerhand uit alle woningen. Toch blijft het design van deze lamp nog altijd populair. Om deze reden worden er regelmatig nieuwe lampen ontworpen met een kap in de vorm van een gloeilamp. Dit zorgt voor een modern en speels resultaat.

FotoDe mooiste vloerlampen voor een modern interieur

Scandinavische lamp met rechtlijnig ontwerp

Een moderne rechtlijnige lamp past eigenlijk in elk interieur. Het staat bijvoorbeeld erg goed bij een Scandinavische inrichting. Kies voor een lichte kleur voor een frisse look. Dit valt nog meer op als je de lamp voor een donkere of gekleurde muur plaatst. Dit staande ontwerp is daarnaast erg geschikt als leeslamp bij een stoel of bank.

FotoDe mooiste vloerlampen voor een modern interieur

Minimalistische gebogen vloerlamp

Het design is zo eenvoudig dat het juist nog meer aandacht trekt. Deze smalle gebogen stang neemt weinig ruimte in beslag en past in elk hoekje. Door de LED verlichting geeft de vloerlamp genoeg licht terwijl het stroomverbruik laag blijft.

FotoDe mooiste vloerlampen voor een modern interieur

Vloerlamp met golfvormige lampelementen

Een moderne vloerlamp met een elegante touch. Dit golfvormige model is een kunstobject voor in de woonkamer. De lamp is voorzien van een touch dimmer zodat je het goed als sfeerverlichting kunt gebruiken.

FotoDe mooiste vloerlampen voor een modern interieur

Elegante spiraalvormige lichtzuil

Als laatste willen we je deze spiraalvormige lichtzuil niet onthouden. Deze eyecatcher komt het beste tot zijn recht in een ruime kamer. Door de unieke vormen ontstaan er mooie lichteffecten op de muur en het plafond rondom de lamp. Hier raak je dus niet snel op uitgekeken!

Alle afbeeldingen uit dit artikel komen van de website Lampen24.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen