pinterest
De stoelen collectie van Humberto Tan

De stoelen collectie van Humberto Tan

Humberto Tan en Prominent hebben samen een prachtige collectie relaxstoelen ontworpen die comfort, stijl en elegantie uitstralen. Humberto: “Het is gelukt om deze relaxstoelen te matchen met mijn karakter en kleedstijl. Robuust en elegant tegelijk”.

Nieuw: de Humberto collectie

Met trots presenteren Humberto en Prominent deze prachtige nieuwe collectie relaxstoelen. In de Humberto collectie herkent u de naamgever. De fauteuils staan in alle opzichten garant voor topkwaliteit, elegante uitstraling en comfort. Unieke combinaties van soepel leer met sterke tweedstoffen. Omdat de natuur erg belangrijk is voor Humberto, is de collectie daarom geïnspireerd op de natuur. Er is bewust gekozen voor aardse kleuren en namen. Dit zie je terug in de kleuren en materialen van de collectie.

De 4 relaxstoelen van Humberto

De Humberto collectie bestaat uit fauteuil Craft in 4 gestylde uitvoeringen. Deze 4 uitvoeringen zijn geïnspireerd op de elementen aarde, steen, grafiet en klei.

Een tailormade fauteuil als een maatpak

De Humberto relaxstoel wordt op maat gemaakt door de stoel af te stemmen op de lichaamsmaten en designwensen. Hij is compleet te personaliseren, met stoffen en leersoorten van een uitzonderlijke kwaliteit. Een tailor-made eindresultaat dat past in ieder interieur.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen