pinterest
De vetsak®, heerlijk zitcomfort voor binnen en buiten

De vetsak®, heerlijk zitcomfort voor binnen en buiten

De grenzen tussen binnen en buiten vervagen steeds meer. We schreven er al eerder over op deze website. Het Zuid-Afrikaanse zitzakkenmerk vetsak® speelt in op deze trend met de FREE collectie. Op deze zitzakken kan je door de waterafstotende, kleurvaste en robuuste stof ook heerlijk buiten zitten. Zo creëer je op het terras, balkon, bij het zwembad of in de tuin ook snel een oase van rust en gemak. Door het modulaire design kun je de hoezen gemakkelijk verwisselen en uitwassen. De FREE collectie omvat twee maten zitzakken, een FootSak en een Noodle in de kleuren grijs en beige. Uiteraard zijn de zitzakken uit de vetsak® FREE collectie ook gevuld met het Hybrid Memory Foam. De vetsak® FREE collectie is nu overal verkrijgbaar.

Meer comfort

FotoDe vetsak®, heerlijk zitcomfort voor binnen en buiten

De vetsak® zitzak uit de FREE collectie is waterafstotend, verkleurd niet en gemaakt voor buiten. Je houdt de vetsak® makkelijk in topconditie. Rits de hoes los en je kan hem zo in de wasmachine uitwassen. Toe aan een ander kleurtje of een andere stof. De hoezen wissel je met het grootste gemak om. Met zoveel stoffen en kleuren om uit te kiezen is er nooit een tekort aan unieke, stijlvolle opties voor jouw vetsak®.

Twee kleuren, drie modellen

FotoDe vetsak®, heerlijk zitcomfort voor binnen en buiten

De FREE is een complete collectie met zitzakken in twee formaten, een FootSak en de Noodle. De FS600 zitzak is 70 cm hoog, weegt 20 kilo en heeft een doorsnede van 110 cm; de FS1000 zitzak is 90 cm hoog, weegt 30 kilo en heeft een extra royale doorsnede van maar liefst 140 cm. Dan is er de Noodle, een soort ‘rolkussen’ voor net dat beetje extra ondersteuning waar gewenst. En vermoeide voeten kunnen heerlijk terecht op de FootSak. Zo is er voor elke ruimte, zowel in huis als in de tuin, altijd een perfect passende zitzak om even te relaxen, bij te komen na een drukke dag of juist op een ontspannen manier tot creatieve ideeën te komen. De FREE collectie is verkrijgbaar in trendy grijs en beige. Uiteraard zijn deze vetsak® zitzakken ook gevuld met het innovatieve Hybrid Memory Foam. Zachter, fijner en met meer ondersteuning dan ooit te voren. Geen ritselende korrels, geen volumeverlies en geen geklonterde vulling. Deze speciale schuimvulling past zich flexibel aan elk lichaam aan en geeft zo een nieuwe, ongehoorde dimensie in zitcomfort.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen