pinterest
De voordelen van de naderende winter

De voordelen van de naderende winter

De endless summer loopt op z'n eind en hoewel het kouder en donkerder wordt, heeft die naderende winter ook zo z'n voordelen. De kachel aan, uitgebreid koken. Gezellige avonden thuis, om de tafel met familie en vrienden. We vergeten meestal al snel wat we gegeten hebben, maar niet met wie we aan tafel zaten. De nieuwe bulthaup b Solitaires – tafel, bank en bankbedekking – passen bij die bijzondere momenten.

Tafelgesprekken

 FotoDe voordelen van de naderende winter

De momenten die we samen aan tafel doorbrengen zijn de meest kostbare. Hier speelt zich het leven af, hier voelen we ons goed. De tafel is niet alleen het middelpunt van ons huiselijk leven, het is ook de kern van de meubels b Solitaire van bulthaup, bekend van haar prachtige keukenconcepten

We vergeten meestal wat we gegeten hebben, maar niet met wie we dit bijzondere moment gedeeld hebben. Samen praten, lachen, genieten. De unieke tekening van het hout en de bijzondere groeikenmerken maken van elke b Solitaire tafel een unicaat. Samen met de bank van massief eiken en de bijpassende bankbedekking van natuurlijk gelooid leer werkt hij bijzonder uitnodigend.

De kracht van het detail

FotoDe voordelen van de naderende winter

In lijn met het bulthaup b Solitaire concept, rust de tafel op een frame van matzwart aluminium. De twee zwarte strips zijn in meerdere opzichten nuttig. Wat het ontwerp betreft zijn ze een voortzetting van het frame, constructief verbinden ze onderstel en tafelblad, functioneel zijn ze belangrijk doordat ze de natuurlijke spanning in het hout opheffen en optisch zijn het markante blikvangers.

Bekijk hier meer eettafels

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen