pinterest
Haal de zomer terug in huis

Haal de zomer terug in huis

Design Studio reist de hele wereld rond om de essentie van elke locatie vast te leggen. Bekijk nu de exclusieve Studio Collections die je nog even in de waan van de zomer laten. 

Studio Azur

FotoHaal de zomer terug in huis

Droom weg in het moment. Deze foto's zijn geschoten langs de Caribische kust van Mexico en staan model voor Studio AzurDeze zomerse collectie combineert beige tinten met een vleugje aqua en zorgt voor kalmte en rust aan je muren.

Studio Serenity

FotoHaal de zomer terug in huis

Overweldigende stilte. De visie van de Design Studio voor Studio Serenity, geschoten in het zuidwesten van Amerika, was het creëren van een collectie die de schoonheid van de natuur laat zien en de emoties die we ervaren als we erin ondergedompeld worden. Een collectie rond de schoonheid van de natuur in al zijn pracht. Deze landschappen zijn een perfecte aanvulling op elke ruimte deze zomer, herfst, winter en lente.

Studio Amara

FotoHaal de zomer terug in huis

Schoonheid zit in details! Studio Amara, geschoten in Marrakech, legt de samenvoeging van heden en verleden vast en verkent de eeuwige schoonheid van oude architectuur. Hoefijzerbogen en koepelvormige plafonds in rijke kleuren en met weelderige details, deze heldere en luchtige collectie laat ons verlangen naar het ronddwalen door oude straten op een lange zomerdag

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen