pinterest
Design lampen van Tim van Steenbergen

Design lampen van Tim van Steenbergen

Modeontwerper Tim van Steenbergen creëerde een prachtige design lamp die op de catwalk niet zouden misstaan. Metronome is een veelzijdige complexe pendellamp met een prachtig spel van licht en schaduw. Door de indrukwekkende hoogte van maar liefst één meter is de hanglamp, die Van Steenbergen speciaal voor Delta Light creëerde, een ware blikvanger voor uw woning. Maar ook de kleinere versie van de Metronome is een aanwinst voor elke ruimte.

FotoDesign lampen van Tim van Steenbergen  

FotoDesign lampen van Tim van Steenbergen


Spel van licht en schaduw

De modeontwerper wilde terugkeren naar het product, de essentie, de waarden en de inhoud, om zo meer dan alleen een lichtobject te creëren. Hij begon aan de zoektocht naar schoonheid en esthetiek die hem ook in zijn andere creaties zo typeert. Het moest iets strak en to the point worden. Lichtsfeer, gegoten in een modern object. Hij bedekte het lichtobject met stof en maakte daar een knip in, die meteen inspireerde tot veel meer. Van onder een waterval van witte aluminium stroken tovert het warme licht van Metronome een prachtig spel van licht en schaduw te voorschijn.

De pendellamp van Tim van Steenbergen bestaat in 3 versies: Metronome XXL en twee kleinere varianten, met en zonder bovenstuk van model Husk. De 3 aluminium uitvoeringen van Metronome zijn wit, zwart en rood. De creatie van Van Steenbergen is perfect voor zowel de woon- en commerciële sector. Met deze veelzijdige verlichting, reikt Delta Light uit naar de wereld van de retail en mode.

FotoDesign lampen van Tim van Steenbergen

Vandecasteele photography


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen