pinterest
Design omkastingen voor radiator van Jaga

Design omkastingen voor radiator van Jaga

De drie nieuwe omkastingen voor de designradiatoren Vertiga van Jaga zijn ware eyecatchers. Ze zijn geheel volgens de huidige trend geïnspireerd op de natuur en hebben de namen Dunes, Kirei en Glow gekregen. De gefreesde panelen van omkasting Dunes verwijzen naar wervelende zandduinen in de woestijn. Kirei is het Japanse karakter voor ‘zuiver’ en van toepassing op het paneel dat geheel van natuurlijke grondstoffen is gemaakt. De  zwarte of witte hoogglans afwerking van de Vertiga Glow weerkaatst de omliggende ruimte. Jaga heeft met de Vertiga een radiator ontwikkeld die niet alleen opvalt door design, maar ook fors energie bespaart en krachtig presteert.

Met de introductie van deze drie omkastingen breidt Jaga het assortiment uit met echt design. De Vertiga past naadloos in de huidige moderne interieurs en lijkt aan de muur te zweven als een kunstwerk. Het artistieke paneel van de Vertiga Dunes is voorzien van een gefreesd lineair patroon dat extra diepte toevoegt aan het interieur. De lijnen verbeelden de luchtstromingen en luchtspiegelingen en zijn mede geïnspireerd op de schaduwwerking van opstuivend zand in woestijnduinen.

FotoDesign omkastingen voor radiator van Jaga   FotoDesign omkastingen voor radiator van Jaga

Organische omkasting

Kirei betekent ‘mooi’ en is tevens het niet-eetbare deel van de sojaplant. Het paneel is gemaakt van het materiaal dat vroeger na de soja-oogst verloren ging. Dankzij het gebruik van dit organische materiaal zijn geen twee omkastingen precies gelijk aan elkaar. De Vertiga Glow is een icoon van stijl en strakheid, waarbij de superhoogglans afwerking de diepgang heeft van pianolak. Eerder dit jaar heeft Jaga de Vertiga Primo geïntroduceerd. Dit paneel is milieuvriendelijk gelakt met krasvaste UV-bestendige poedercoating. Standaard in wit of zandstraalgrijs leverbaar in soft touch en satijn mat en ook verkrijgbaar in dertig andere kleuren, waaronder navy, rood en bos groen.

Lage watertemperatuur

De Vertiga van Jaga is de eerste designradiator die krachtig presteert door warmtedistributie over de volledige hoogte van het toestel. Hij warmt 9x sneller op dan vergelijkbare radiatoren en levert een hoog vermogen bij superlage water-temperaturen. Ten opzichte van vloerverwarming of traditionele radiatoren met watertemperatuurdetectie bespaart de Vertiga tot 30% energie. Bovendien is het apparaat voor een groot deel gemaakt uit recyclebare materialen. Daarmee levert Jaga het bewijs dat presteren op kracht en duurzaamheid uitstekend combineert met esthetische waarde. Hierdoor geldt de Vertiga als de nieuwe norm voor lage watertemperatuur designradiatoren voor warmtepompen en condenserende ketels.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen