pinterest
Designmeubels op Salon de Mobile

Designmeubels op Salon de Mobile

Eindelijk was het weer tijd voor de Salon de Mobile: de jaarlijkse en grootste internationale designbeurs voor interieurontwerp. De aanwezigen vanuit de hele wereld konden zich laten inspireren door kleuren, materialen en design. Op de mooie stand van Leolux hebben de art-directors Kate en Joel Booy van Studio Truly Truly hun visie op de wereld geuit in de show “Fundaments”.

Banken voor elke gewenste opstelling

Op de Leolux stand een omvangrijk scala aan banken, vrijstaande divans en elementen van de elegante en speelse Enna bank van designer Hanne Willman, waarmee je elke gewenste opstelling kan creëren. Het ontwerp heeft het kenmerkende, metalen frame en kan in elke gewenste kleur worden afgewerkt. De armkussens “Bent” die om de armen gevouwen zijn, vormen een speels alternatief voor de standaard armkussens “Straight”. Zo creëer je een luxueus, maar toch speels interieur.

FotoDesignmeubels op Salon de Mobile

Ook ontwierp zij de oogstrelende salontafel Nunos, waarbij de slanke houten delen als puzzelstukken in elkaar zijn gepast. Hierdoor krijg je een harmonisch geheel waarin het vakmanschap van de Leolux-houtbewerkers wordt benadrukt. 

FotoDesignmeubels op Salon de Mobile

Designmeubels voor de eetkamer

Studio Truly Truly ontwierp de luxe eetkamertafel Toveri. Deze tijdloze, luxe eetkamer tafel is een eyecatcher in je interieur door het spel van zachte vormen, harde materialen, schaduwen en rondingen. De Baani eetkamerfauteuil heeft een geplooide strook, die de fauteuil een elegante uitstraling geeft. 

Kijk ook eens naar onze binnenkijkers voor meer design inspiratie voor het interieur

Bron: Leolux

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen