Deuren van oud hout op maat gemaakt

Oud hout geeft enorm veel sfeer aan het interieur. Deuren met een verhaal, gemaakt van oude draagbalken uit Amsterdamse grachtenpanden, wagondelen van Frans eiken, barnwood van oude Oostenrijkse schuren en eikenhouten planken van een Roemeense villa.

Deuren van sloophout

Hout is een eerlijk, hoogwaardig, natuurlijk product en gaat een leven lang mee. In combinatie met eigentijdse elementen krijgt het interieur karakter, sfeer en een eigen ‘look’. RestyleXL maakt deuren van sloophout op maat en met passie voor duurzame houtsoorten. Door oude, doorleefde houtdelen te gebruiken in de ontwerpen is niets standaard. Juist dat maatwerk levert unieke eindproducten op. Zo ontstaat een op maat gemaakt interieur, waarin al je woonwensen samenkomen.  Eigentijds design met sfeer en karakter. En hout met een rijke geschiedenis komt in je huis opnieuw tot leven!

Kijk hier voor een overzicht van de sloophouten keukens van RestyleXL. Het bedrijf maakt ook badkamermeubels en robuuste tafels van oud hout

Deur van sloophout via RestyleXL

Badkamerdeur oud hout RestyleXL

Deur van oud hout via RestyleXL

Deuren van oud hout via RestyleXL

Zolder met deuren en muur van Barnwood via RestyleXL

Er is zelfs 3D houten wandbekleding van gerecycled eikenhout, voor een warme uitstraling van bijvoorbeeld de slaapkamer.

Wandbekleding van gerecycled eikenhout via RestyleXL

BROCHURE AANVRAGEN

RestyleXL -
RestyleXL

Informatie aanvragen bij RestyleXL

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen