pinterest
Deze bank geeft grenzeloze creativiteit

Deze bank geeft grenzeloze creativiteit

De freistil170 bank geeft je de kans om je eigen stempel te drukken op je interieur, tot in de kleinste details. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en een bank creëren die perfect past bij jouw levensstijl. Of je nu houdt van losse banken, hoekbanken of bankeilanden, de freistil170 biedt eindeloze mogelijkheden dankzij zijn modulaire ontwerp en flexibele ergonomie. Zo kun je altijd de ideale zithouding vinden, ongeacht de ruimte in je huis.

Zitcomfort dat bij jou past

FotoDeze bank geeft grenzeloze creativiteit

De veelzijdigheid van freistil maakt het de perfecte aanvulling op jouw levensstijl en interieur. Je kunt kiezen uit drie verschillende armleuningen en tien pootvarianten. Ga voor het zitcomfort dat bij jou past, of dat nu lounge of classic is. En natuurlijk, laat je creativiteit de vrije loop bij het kiezen van de stof en kleur die het beste bij jou passen. Bovendien kun je de bank aanpassen aan jouw behoeften met drie zithoogtes en twee zitdieptes.

Persoonlijk meubilair

FotoDeze bank geeft grenzeloze creativiteitDeze unieke bank wordt met liefde en vakmanschap geproduceerd in het Zwarte Woud in Duitsland, met de hoogste aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Ga voor freistil170 en combineer losse banken, hoekbanken of bankeilanden. De eindeloze mogelijkheden geven jouw woonkamer een vleugje persoonlijkheid. Freistil heeft meer producten in de collectie, zoals deze.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen