pinterest
Deze ‘Spring Summer Collection’ mag je niet missen

Deze ‘Spring Summer Collection’ mag je niet missen

Met de lente in het vizier kijken we uit naar nieuwe collecties die ons interieur een frisse upgrade geven. Ieder jaargetijde kent zijn eigen charmes, maar de lente springt er altijd bovenuit. Na de saaie wintermaanden gaan de ramen en deuren open en laten we de frisse, naar bloesem ruikende buitenlucht binnen. Geen enkele kamer ontkomt aan een poetsbeurt en wat extra aandacht in de vorm van nieuwe woonaccessoires en planten.

Harmonieuze ensembles

Dit voorjaar trekt de Spring Summer Collection van blomus onze aandacht. Het Duitse merk lanceert drie collecties die als harmonieuze ensembles in de woonkamer passen óf een prominente plek verdienen als significante, op zichzelf staande elementen in slaapkamer, home office of hal. Zoals altijd bij blomus, zijn deze nieuwe meubels het resultaat van een langdurig creatief proces met betrekking tot functionaliteit, esthetiek en stijl, om iedere vorm, elk detail en materiaal precies goed te krijgen.

FotoDeze ‘Spring Summer Collection’ mag je niet missen

Japanse filosofie

Ook de eettafel krijgt extra aandacht. Servies Kumi bestaat uit in totaal 18 bijpassende stukken en omvat traditionele Japanse artikelen, zoals het kommetje en kannetje voor sojasaus, maar ook de karakteristieke theemok zonder oor, maar er zijn natuurlijk ook Europese klassiekers zoals de koffie- en espressokop plus schotel – waardoor Kumi zowel veelzijdig als mooi is. Kumi, dat zijn naam ontleent aan het Japanse woord voor eeuwige schoonheid, is gemaakt door het blomus designteam. Het is verkrijgbaar in twee kleuren: een zachte, zachte Fungi en een donkere, krachtige Espresso-bruin.

FotoDeze ‘Spring Summer Collection’ mag je niet missen

Zelfverwennerij

In de badkamer gaan we voor een nieuwe handdoekencollectie. Deze frivole collectie, genaamd Frino, geeft de badkamer warmte en laat zo elke dag beginnen en eindigen met een beetje zelfverwennerij. Net als alle blomus handdoeken is Frino ontworpen met een dubbele focus op zowel absorptievermogen als zachtheid. Het zware GOTS-gecertificeerde katoen is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, zodat er een perfecte match ontstaat met andere badkameraccessoires.

Wil je nog meer ‘Spring’ inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij Bath&Living, een speciaalzaak voor de inrichting van de badkamer, toilet, slaapkamer en woonkamer. Eén van de grootste verkooppunten in Nederland en België van Aquanova, Vandyck, Zack, blomus en Salt&Pepper.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen