pinterest
Digitale veiligheid voor alles

Digitale veiligheid voor alles

Altijd en overal in de gaten houden wat er in huis gebeurt. Of je nu thuis bent, op je werk of op vakantie. Met Piper beheer en monitor je je huis op een compleet nieuwe manier, dankzij de combinatie van videomonitoring en sensoren die je direct een berichtje sturen als er iets gebeurt in je huis terwijl je weg bent. En dat allemaal via je mobiele device en zonder vast servicecontract of verplichte maandelijkse kosten.

Met een gerust gevoel van huis weg

FotoDigitale veiligheid voor alles

Je ziet ze wel eens langskomen op social media, die flmpjes waarbij de honden en katten het er van nemen als de baas van huis is. Dat is vanaf nu voorgoed verleden tijd. Of je je nu zorgen maakt om je gezin, huisdieren of je huis zelf, met Piper weet je zeker dat alles en iedereen veilig is. Het systeem is eenvoudig te besturen via een smartphone of tablet met de bijbehorende mobiele applicatie voor Android en iOS. Deze app biedt verschillende, aanpasbare beveiligingsstanden: thuis, weg en vakantie. Zo zijn gebruikers altijd en overal op de hoogte van wat er in huis gebeurt. Ben je thuis? Dan garanderen de bewegings- en geluidsdetector dat niemand ongemerkt naar binnen sluipt. En in geval van een beveiligingsprobleem word je direct gewaarschuwd door de krachtige 105 dB-sirene.

Altijd een oogje in het zeil 

FotoDigitale veiligheid voor alles

Ook als je op je werk of op vakantie bent, of gewoon boodschappen doet, ben je met Piper continu op de hoogte. Dankzij innovatieve 180-gradenvideomonitoring houd je elke hoek van je huis in de gaten, en met video-on-demand bekijk je opgenomen of live-video’s op  je smartphone of tablet. De opties voor inzoomen en splitsen, waarmee je tot wel vier verschillende hoeken van je huis in de gaten houdt, zorgen voor een overzicht van elke millimeter van de kamer. En met de audiomogelijkheden in twee richtingen dient Piper ook als video-intercomsysteem voor direct contact met familie of huisdieren. Ook verkrijgbaar met extra accessoires. En dankzij de omgevingsdata die Piper verzamelt en toont, weet je zeker dat je altijd terugkeert naar een veilig en comfortabel huis.

 Belangrijkste features van de Piper-devices

FotoDigitale veiligheid voor alles

De Piper Classic beschikt over de volgende features.

 • Beveiliging: drie aanpasbare beveiligingsstanden (thuis, weg en vakantie), bewegingsdetector, 105 dB-sirene.
 • Automatisering: mogelijkheid voor integratie van Z-Wave-accessoires met Pipers beveiligingsstanden, op afstand bestuurbaar, programmeerbaar, gebruik van omgevingsdata.
 • HD-panoramische camera: 180-graden-fish-eye-lens, elektronische pan, tilt en zoom, 1080p-camerasensor.
 • Op maat gemaakte alerts: een telefoontje, sms’je, e-mail en/of pushbericht om gebruikers en hun omgeving te alarmeren in geval van nood.
 • Omgevingssensoren: monitoring en controle van temperatuur, vochtigheid, licht en geluid.
 • Elegant design: simpele, intuïtieve applicatie. Compacte, tweekleurige vorm met metalen voet.
 • Slimme hardware: ARM-processor, batterijback-up, intern geheugen voor video-opslag, 802.11b/g/n wifi.
 • Gratis cloudopslag: voor opslag van video’s, verzending van notificaties en extra login- en verbindingsmogelijkheden.
 • Android- en iOS-ondersteuning: beschikbaar op Android- en iOS-smartphones en -tablets.
 • Audio in twee richtingen: direct contact met kinderen, ouderen of huisdieren in huis.

De Piper Night Vision  beschikt daarnaast over de volgende features.

 • 180-gradendag- en nachtzicht: het grootste gezichtsveld in de markt. Schakelt automatisch in wanneer het donker wordt.
 • Geavanceerde cameraresoluties: 3,4-megapixelcamerasensor.
 • Snellere ARM-processor: voor eersteklas verwerking van informatie.
 • Multi-Piper-functionaliteit: ondersteuning voor vijf verschillende Pipers in huis, met mogelijkheid voor verschillende overzichtsbeelden op één scherm.
 • Bedside-mode: met paniekknop voor handmatig aanzetten van een sirene in geval van nood.
 • Beveiliging door Icontrol Networks: alle Piper-data zijn beveiligd door SSL-versleuteling en strenge beveiligingsmaatregelen.Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen