pinterest
Dit is de kleur van het jaar 2024

Dit is de kleur van het jaar 2024

Elk jaar zitten tientallen experts van Pantone om tafel om de kleur voor het aanstaande jaar te voorspellen. Pantone is een Amerikaans bedrijf dat kleurcoderingen publiceert en voor 2024 maken de specialisten Peach Fuzz de kleur van het jaar. Peach Fuzz is fluweelzacht, als een perzik en haalt gevoel en zachtheid naar boven. Iets waar de wereld wel meer van kan gebruiken op dit moment.

De boodschap van Peach Fuzz

FotoDit is de kleur van het jaar 2024Peach Fuzz is een warme en gezellige kleur, die ons verlangen naar samenzijn met anderen en de gevoelens die dit creëert benadrukt, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz presenteert een frisse benadering van een nieuwe zachtheid. De subtiele perzikkleurige tint geeft een gevoel van tederheid en brengt gelijk een boodschap over van zorgzaamheid en delen, gemeenschap en samenwerking. Deze kleur is ook goed te combineren met andere kleuren.

Overal op toepasbaar

FotoDit is de kleur van het jaar 2024Deze kleur van 2024 creëert een gastvrije sfeer in je interieur van uw huis en bevordert gevoelens van zachte warmte. Of het nu op een geschilderde muur is, accessoires of een accent ergens in een kamer, deze kleur geeft geruststelling. Naast het interieur is deze kleur ook aanwezig in de fashionindustrie en gaan we ook meer zachtheid zien in de kleding volgend jaar. Kijk hier voor meer inspiratie rond Peach Fuzz.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen