pinterest
Dit is in 2018 de trendkleur voor het interieur

Dit is in 2018 de trendkleur voor het interieur

Een van de trendkleuren voor het jaar 2018 is bekend: Heart Wood. Deze warme, uitnodigende en zachte rozetint zorgt voor rust en sereniteit in het interieur. Omdat de kleur zo veelzijdig is, kan deze worden gecombineerd met allerlei kleuren. Van groentinten tot koele blauwtinten. Luxaflex Nederland biedt inspiratie en toont hoe deze kleur in elk interieur gecombineerd kan worden.

Mondiale trend

FotoDit is in 2018 de trendkleur voor het interieur

De keuze voor Heart Wood als trendkleur van 2018 werd gemaakt door de kleurspecialisten van het Flexa ColorLab. Samen met diverse internationale designexperts en trendwatchers zagen zij dat er over de hele wereld steeds meer behoefte ontstaat aan huiselijkheid.
Omdat Heart Wood in verschillende kleurcombinaties een geruststellende, levendige of juist rustgevende werking kan hebben, is dit volgens hen de perfecte kleur voor een mondiale trend.

Aardse tinten

FotoDit is in 2018 de trendkleur voor het interieur

Heart Wood vormt een fijne kleurcombinatie met aardse tinten als bruin, terra, zalm, steenrood en karamel. Hierdoor ontstaat een warme en harmonieuze sfeer in huis. Dit kleurenpalet kan verder worden uitgebreid door goud, messing en koper als accent terug te laten komen in het interieur, zoals een messing kaarsenstandaard met een karamelkleurige kaars of zandkleurige Silhouette® Shades als raamdecoratie.

Ook de grillige vormen en aardse structuren van de natuur, zoals bomen, bergen en ravijnen kunnen mooi gecombineerd worden met de trendkleur Heart Wood.

Stijlvolle raambekleding in houttinten

FotoDit is in 2018 de trendkleur voor het interieur

Om de sfeer volledig te integreren in het interieur, sluit raambekleding in houttinten prachtig aan bij deze trendkleur. Maartje Knipscheer, styliste van Luxaflex Nederland: “Met onze stijlvolle Houten Jaloezieën als raamdecoratie loopt de natuurlijke, warme sfeer heel subtiel door. Deze jaloezieën zijn ook duurzaam en functioneel.

Zo is Luxaflex® is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®) voor gecertificeerd hout, waardoor we bijdragen aan de bescherming van onze wereldwijde bossen.”

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen