Dit zijn de nieuwste badkamertrends

Dit zijn de nieuwste badkamertrends

Denk jij erover na om je badkamer eens een flinke opknapbeurt te geven? Het creëren van een stijlvolle badkamer kan een behoorlijke uitdaging zijn. In dit artikel vertellen we je alles over de nieuwste badkamertrends. Zo wordt jouw badkamer ongetwijfeld de mooiste kamer van het huis!

 1.   Vijftig tinten groen

Groen is een trendkleur die de afgelopen jaren ontzettend aan populariteit heeft gewonnen. Inmiddels is deze kleur niet meer weg te denken uit eigentijds interieurs en heeft ze zelfs de moderne badkamer bereikt. Voeg deze trendkleur toe aan jouw badkamer door te kiezen voor groene betegelde inloopdouche muur, mooie planten en stijlvolle accessoires.

 2.   Donker, donkerder, donkerst

Waar wit in de meeste (traditionele) badkamers de boventoon voert, komt de donkere badkamer tegenwoordig steeds vaker om het hoekje kijken. Een trend voor degene die risico’s durft te nemen. Donkere kleurtinten, gecombineerd met luxe accessoires, geven je badkamer binnen no-time een echte hotel-chique uitstraling.

De nieuwste badkamertrends #badkamer #verbouwen #renoveren #badkamerinspiratie

 3.   Oud en nieuw

De retrobadkamer is ook weer helemaal terug van weggeweest – en niet bang voor kleur. In deze badkamer worden patronen en materialen die we kennen uit het verleden in een modern jasje gestoken. Denk maar aan prachtige terrazzo tegels, samen met roze-, lila- en paarstinten.

 4.   Hout(look)

Hout(look) vloeren, wandpanelen, wastafelmeubels en natuurlijk accessoires, zijn het helemaal in badkamerland. Hout heeft van nature een warme uitstraling en voegt daardoor direct aangename knus- en gezelligheid aan de badkamer toe. Goede ventilatie is hierbij wel een must.

 5.   De slimme badkamer

In deze moderne tijden met allerlei technische snufjes, kan de badkamer natuurlijk niet achterblijven op dat gebied. Badkamers worden steeds ‘slimmer’. Smart douchepanelen, sensorlampen en waterbesparende kranen en douches zorgen voor ongekend gemak in deze badkamers van de toekomst.

 6.   Blijvende favorieten

Sommige trends lijken nooit te gaan vervelen. Zo zijn de betonlook vloer- en wandtegels, industriële badkamer(stijl), stalen douchewanden en zwarte kranen nog steeds ongekend populaire badkamertrends. Met deze schijnbaar tijdloze trends, zit je dus altijd goed.

Kijk hier voor meer badkamertrends en inspiratie


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen