pinterest
Toiletten 2.0

Toiletten 2.0

We letten steeds meer op onze hygiëne, min of meer noodgedwongen ook. We wassen onze handen met water en douchen regelmatig. Het geeft een schoon gevoel. Waarom maken we ons dan na een toiletbezoek schoon met papier? En dat vragen meer mensen zich af, vandaar de toenemende vraag naar douchewc’s. Maar ook randloze modellen zorgen voor meer hygiëne.

Vederzachte reiniging

FotoToiletten 2.0

De AquaClean douchewc’s van Geberit zijn uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. Deze straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbelletjes in het water ontstaan. Deze bellen zorgen voor een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. De WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en daarom alleen te vinden in de douchewc’s van Geberit. De AquaClean modellen Sela, Tuma en Mera zijn allen uitgevoerd met deze vederzachte WhirlSpray.

Hygiënisch designobject

FotoToiletten 2.0 

De ViClean I-100 van Villeroy & Boch is voorzien van diverse douchefuncties, eenvoudig te bedienen en is van hoge kwaliteit (gemaakt in Duitsland). Naast de hygiënische voordelen is deze douchewc een echt designobject. De technologie is mooi weggewerkt in het keramiek. Bovendien is het toilet naast wit ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering.

Randloos voor extra hygiëne

FotoToiletten 2.0

Duravit ontwikkelde de afgelopen jaren randloze modellen, voor extra hygiëne. Ook bracht de badkamerspecialist meer innoverende technieken aan in het toilet zoals de föhn, warm waterspoeling, het spoelmechanisme dat onopvallend achter de wand is weggewerkt, hippe bedieningsplaten en toiletzittingen met een dempingsmechanisme, zodat de bril langzaam en geruisloos op de pot belandt.En dat zijn geweldige extra's voor de huidige toiletten. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen