pinterest
Draadloos de sfeer bepalen

Draadloos de sfeer bepalen

Een picknick in het park, een boottocht met vrienden of in een tentje op een festival, met de draadloze Lucis LED Lamp van Innovative Brands geef je de zomer kleur. De mobiele Dutch Design Lamp brandt tot wel tachtig uur (!) en dat terijl hij maar vier uur opgeladen hoeft te worden. Er is keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren en is waterproof. Dus waar je deze zomer ook bent, jij bepaalt de sfeer!

Gezellige avond

FotoDraadloos de sfeer bepalen

Licht speelt een belangrijke rol in ons leven en bepaalt de sfeer en stemming. Met de Lucis Lamp heb je altijd een sfeermaker bij de hand. Of je nu binnen of buiten bent, de compacte lamp gaat overal met je mee naartoe. Van een gezellige avond op het balkon tot een romantische date onder de sterrenhemel of als nachtlampje voor de kinderen in de caravan.
Na 4 uur is de lamp volledig opgeladen en geniet je tot 80 uur van sfeervol licht in alle kleuren van de regenboog. Bovendien is gedoe met een app of afstandsbediening verleden tijd. Met de touch sensoren is de lamp van kleur te veranderen en eenvoudig zachter of juist feller te zetten. De lamp aan- of uitzetten? Gewoon even drie keer schudden!

Nieuwe accessoire

FotoDraadloos de sfeer bepalen

De Lucis Lamp is niet bang voor water en vuil en kan dus zonder problemen mee naar een pool party, boottochtje of strand. Vakantieplannen? Dan mag de Lucis Lamp zeker niet in je bagage ontbreken. De lamp is de ideale reisgenoot, helemaal in combinatie met de nieuwe travel kit. Het nieuwe accessoire bestaat uit een handige draagzak, een haak om de lamp op te hangen - bijvoorbeeld in je tent of aan een boomtak - en een dop waarmee je de lamp eenvoudig op iedere fles zet: van een wijnfles tot een fles gin.

FotoDraadloos de sfeer bepalen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen