pinterest
Drievoudig gouden penseel winnaar illustreert voor Kerst

Drievoudig gouden penseel winnaar illustreert voor Kerst

Blokker maakt in aanloop naar kerst een bijzondere samenwerking bekend. De toonaangevende kinderboekenillustrator Thé Tjong-Khing heeft een reeks aansprekende illustraties gemaakt voor het kerstassortiment van Blokker. De exclusieve lijn bestaat uit meer dan vijfentwintig producten. Ook extra voordelige kerstzegels, waarvan in samenwerking met Sandd een deel van de opbrengst naar Pink Ribbon gaat, zijn onderdeel van Blokkers kerstassortiment.

Gouden penseel

FotoDrievoudig gouden penseel winnaar illustreert voor Kerst

FotoDrievoudig gouden penseel winnaar illustreert voor Kerst

Drievoudig Gouden Penseel-winnaar Thé Tjong-Khing illustreerde speciaal voor Blokker een productlijn voor kerst. De lijn telt schaaltjes, glazen, bekers, kussentjes, opbergblikken en kerstballen waarop vrolijk dansende sneeuwmannen, ondeugend snoepende muisjes en een koffiedrinkende kerstman staan afgebeeld. Illustrator Thé Tjong-Khing: “Ik ben inmiddels 85 jaar en werk wanneer ik zin heb, en dat is eigenlijk altijd. De opdracht voor Blokker was heel leuk. Het is een groot feest om mijn tekeningen op zoveel producten terug te zien!”

Goed doel

FotoDrievoudig gouden penseel winnaar illustreert voor Kerst

Dat is niet de enige samenwerking die Blokker aangaat dit najaar. Ook bezorgbedrijf Sandd en Blokker trekken samen op. Tijdens de feestdagen kunnen consumenten voordelige, door Thé Tjong-Khing geïllustreerde kerstzegels aanschaffen bij Blokker. De zegels zijn goedkoper dan de reguliere kerstzegels en van ieder verkocht vel doneert Sandd € 0,25 aan Pink Ribbon. Speciaal voor deze actie worden alle Blokker-winkels uitgerust met een brievenbus, zodat kaartschrijvers hun kerstwensen direct kunnen posten.

Exclusief

FotoDrievoudig gouden penseel winnaar illustreert voor Kerst
Ludo Bijvoet, Algemeen Directeur van Blokker: “Kerst draait om gezelligheid, koken en uitgebreid tafelen. Dat sluit volledig aan bij Blokker, die hier al ruim 120 jaar de specialist in is. Ik ben verheugd dat we dit jaar met kerst een exclusieve lijn van Thé Tjong-Khing kunnen aanbieden en een samenwerking met Sandd zijn aangegaan. We gaan hiermee heel veel mensen blij maken!”

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen