pinterest
Pimp je interieur met dit unieke deurbeslag

Pimp je interieur met dit unieke deurbeslag

Je interieur pimpen of een bepaalde ruimte een upgrade geven, hoeft helemaal niet complex te zijn of gepaard te gaan met breekwerk. Vaak volstaat het om de details aan te pakken om zo een hele nieuwe wind door je woning te laten waaien. Blogster Mirjam Hart nam onlangs haar keuken onder handen met meubelgrepen van Dauby voor een verbluffend en duurzaam resultaat!

Upgrade

FotoPimp je interieur met dit unieke deurbeslag

Mirjam houdt van producten met een écht verhaal achter, een betekenis, en dit vertaald naar unieke stukken. Haar blog leest dan ook als een inspiratiegids voor lezers die voor net dat tikkeltje meer kiezen. Meer eco, meer duurzaamheid, meer kwaliteit. Om haar interieur te pimpen, zocht Mirjam naar nieuw meubelbeslag voor haar keuken dat volledig in dit plaatje paste. Haar keukenkasten wilde ze een upgrade geven met nieuwe greepjes – liefst met een vintage tintje, die goed bij de vrolijke, roze tint van haar spatwand pasten.

 

Spelen met kleur en materialen

FotoPimp je interieur met dit unieke deurbeslag

De perfecte match bleek hier de roestkleurige greepjes uit de Créations du Fer-collectie te zijn om diens stoere én sierlijke uitstraling. Mirjam Hart koos voor haar keukenkastjes twee verschillende afmetingen: de langere meubelgrepen van 160 mm voor de keukenlades en de korte keukengrepen van 96mm voor de overige keukenkastjes. De combinatie van de twee afmetingen en kleuren zorgen voor een speels effect wanneer je je interieur wil pimpen. Pastelroze en roest zijn immers twee trendy seizoenskleuren die prachtig bij elkaar passen!

Duurzaam en uniek deurbeslag

FotoPimp je interieur met dit unieke deurbeslag

Mirjam staat voor duurzaamheid. Ze was voor haar keuken dan ook specifiek op zoek naar duurzame oplossingen. De volle, pure materialen van Dauby waren in deze zoektocht het passende antwoord om haar interieur te pimpen: “Dit materiaal is heel stevig en gaat daarom heel lang mee. Bovendien is het volledig te recyclen, mocht dit ooit nodig zijn.”

Al het meubelbeslag van Dauby wordt dan ook ambachtelijk vervaardigd door vakmensen. Elk greepje of knopje wordt eerst gegoten in zandmallen, en vervolgens met de hand afgewerkt. De afwerkingen krijgen zo hun typische, ietwat korrelige structuur die de producten extra karakter geven. Geen enkel product is dan ook hetzelfde en zelfs helemaal uniek! Producten die volgens eeuwenoude traditie worden vervaardigd, dezelfde als 1000 jaar geleden, zijn dan ook bij uitstek authentiek en tegelijk springlevend. Als dát geen fijn verhaal is!

Deurbeslag voor elke stijl 

FotoPimp je interieur met dit unieke deurbeslag

De kleine make-over van Mirjam’s keukenkastjes geeft alvast zin om meer te experimenteren, en dat kan! Het is slechts een van de kleine ingrepen met nieuw meubelbeslag die een groot effect kunnen hebben als je je interieur wil pimpen. Zie je liever de industriële trend of kan je huis wat wabi-sabi power gebruiken? Dan is de Pure®-collectie op jouw lijf geschreven!

Toch meer fan van Art Deco? Neem dan zeker een duik in de roaring twenties Fama-collectie. Natuurlijk zijn er geen vaste regels en kan je naar hartelust combineren. Bij Dauby kiezen ze namelijk voor tijdloze modellen voor een tijdloos interieur. De mogelijkheden zijn met andere woorden dus eindeloos!

Meer weten over de mogelijkheden? Download hier de online brochures of neem een kijkje op de Dauby website

Dauby

Uniek en handgemaakt deur-, raam- en meubelbeslag

Download de brochure

Informatie aanvragen bij Dauby

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen