pinterest
Wijnkoeling zonder ontsierend ventilatierooster

Wijnkoeling zonder ontsierend ventilatierooster

Wijn die altijd gedronken wordt op de perfecte temperatuur, en die ligt te wachten op een mooie plek tot het zijn beurt is. Wie dit wil, is toe aan een wijnklimaatkast. Dunavox heeft een ruim assortiment in wijnkoeling, variërend van kleine wijnkoelers tot grote wijnklimaatkasten met drie klimaatzones. Met als nieuwigheid dat deze toestellen geen ontsierend ventilatierooster meer hebben.

Wijnklimaatkast zonder rooster 

 FotoWijnkoeling zonder ontsierend ventilatierooster

Hoe mooi is het dat we wijn kunnen bewaren op een temperatuur die precies goed is voor die specifieke wijnsoort. Er is een ruime keus aan wijnkoelkasten. Dankzij de uitstraling en de uitgebreide kenmerken van de modellen van Dunavox zijn ze een belangrijk onderdeel van de moderne keuken en woonkamer geworden, en steeds vaker te zien bij de moderne wijndrinker thuis. Met deze wijnklimaatkasten breng je de allernieuwste koeltechniek in huis. 

Dankzij de deurverluchting en het deurformaat van 72cm, kan dit toestel als een echte inbouw (dus in een onderkast in te bouwen zoals in een hoge wandkast) onder het werkblad ingebouwd worden. Op de foto zie je goed dat het ventilatierooster onder de kast ontbreekt. Dat is wat het verschil maakt met de nieuwe wijnkasten met deurverluchting. Bij deze nieuwe toestellen worden geen ontsierende verluchtingsroosters meer geplaatst, wat direct zorgt voor een strakkere keuken.

Echte inbouwkast dankzij deurverluchting 

FotoWijnkoeling zonder ontsierend ventilatierooster

 

Dankzij de deurverluchting en het deurformaat van 72cm, kan bovenstaand toestel  als een echte inbouwkast gezien worden. De voordelen zijn dat deze wijnkoeling nu aan het eind van het eiland gezet kan worden. Bovendien kan dit toestel naadloos geïntegreerd worden waar dit voorheen, steeds met tussenbouwtoestellen diende te gebeuren. Én, er is geen ontsierend verluchtingsrooster in de plint meer aanwezig!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen