pinterest
Duo wassen en drogen van Pelgrim

Duo wassen en drogen van Pelgrim

Wasmachines en drogers zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Bij de huidige series witgoed staan design, gebruiksgemak en duurzaamheid centraal. Dit geldt zeker ook voor de  nieuwe serie wasmachines en drogers van Pelgrim. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat zij één vloeiend geheel vormen wanneer de wasmachine en de droger naast elkaar geplaatst worden. We hebben een top 5 gemaakt van de 5 belangrijkste functionaliteiten van wassen en drogen met Pelgrim.

 

FotoDuo wassen en drogen van Pelgrim    


De 5 belangrijkste functionaliteiten van wassen en drogen met Pelgrim:

1. Privé-stomerij

De drogers hebben de SteamCare functie, waardoor ook gevoelige materialen zoals wol in de droger kunnen. In combinatie met IonCare zorgt de SteamCare voor een anti-kreukeffect waardoor strijken bijna overbodig wordt en de kans op statisch wasgoed minimaal is. Ook zorgen deze functies voor een verfrissend effect, omdat ze rook- en kookgeurtjes uit kleding verwijderen zonder ze te wassen.

2. Koud kunstje

Doordat er steeds meer op lagere temperaturen en met minder water wordt gewassen ontwikkelen zich sneller bacteriën in machines. De zelfreinigende functie van de Pelgrim wasmachines maakt de trommel perfect schoon.

3. Zorgeloos wassen

Dankzij DrumCare, een verzamelnaam voor verschillende verzorgingsfunctionaliteiten, wordt kleding optimaal beschermd terwijl er toch het beste wasresultaat bereikt kan worden. Zo laten de CareRibben kleding behoedzaam  door de trommel bewegen en wordt kleding tijdens het wassen van de deur weggehouden, waardoor slijtage voorkomen wordt. 

4. XXL Gebruiksgemak

Het ontwerp van de machines is even ergonomisch als stijlvol. Het schuine bedieningspaneel geeft een optimaal overzicht over het display. De deuren van zowel de wasmachine als de droger zijn extra groot, met als doel het gebruiksgemak te bevorderen. De XXL droogtrommel is heeft met 120 liter de grootste inhoud op de markt.

5. Zuinig

Dankzij de energiezuinige technieken kunnen de 2 apparaten samen op slechts één elektriciteitsgroep worden aangesloten. De stille drogers hebben een borstelloze motor, met een garantie van 10 jaar. De Pelgrim condensor drogers zijn bovendien extra zuinig dankzij de warmtepomp, die er voor zorgt dat de lucht wordt opgewarmd in plaats van elektrische verwarmingselementen. De warmtepomp zorgt ook voor verkoeling van de vochtige lucht, waardoor tevens het condensatie proces versnelt wordt en vocht eerder afgevoerd kan worden naar het waterreservoir.

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen