pinterest
Hotelinspiratie voor thuis

Hotelinspiratie voor thuis

Ken je dat? Kom je terug van een vakantie of weekendje weg en wil je dat je slaapkamer of badkamer net zo wordt als het hotel waar je verbleef. Hotel Lotrinsky werd in 1780 gebouwd als een graanschuur in het kleine wijnstadje Velké Pavlovice in het zuidoostelijke deel van Tsjechië. Het barokke gebouwwerd in 1993 bijna volledig verwoest door een brand en werd gerenoveerd een nieuw hotel.

Charme van een historisch gebouw

FotoHotelinspiratie voor thuis

Het hoge draagvermogen van de vier verdiepingen tellende schuur, met de daarin opgeslagen goederen, werd indertijd op verschillende manieren gewaarborgd: een kruisgewelf ondersteunt de begane grond, de tweede verdieping wordt ondersteund door stenen pilaren en de derde door massieve houten steunen. Bij de verbouwing naar het huidige Hotel Lotrinsky werden veel functionele onderdelen van het gebouw uitgebreid gerestaureerd. Stenen pilaren, houten balken en smeedijzeren poorten weerspiegelen de charme van het historische gebouw.

Pure inspiratie

FotoHotelinspiratie voor thuis

FotoHotelinspiratie voor thuis

De 42 bijzondere kamers worden gekenmerkt door hoogwaardige houten vloeren, alsook deuren en inbouwmeubels van robuust, massief hout. Door de combinatie van iconische meubels en een opvallend lichtconcept wordt een harmonieus contrast gecreëerd, dat zich ook voortzet in de moderne badkamers. Speciaal geselecteerde Duravit-producten sluiten perfect aan bij de in lichte of donkere tinten betegelde badkamers. De wasplaats heeft praktische consoles met vlakke, geïntegreerde inbouwwastafels uit de Vero-serie. ME by Starck-wc’s en accessoires uit de serie Karree maken de hoogwaardige inrichting compleet. Nabij de eetzaal werd een gigantische haard gebouwd.

FotoHotelinspiratie voor thuis

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen