pinterest
Durf te wonen met kleur

Durf te wonen met kleur

Oranje keuken, roze badkamer, beken kleur in uw interieur!

Kleur is de nieuwe grijstint. In de huidige maatschappij die nog steeds wordt gedreven door crisis wil men weer vrolijkheid in het interieur. En keuze te over. Uw-woonmagazine.nl spot alle laatste trends op het gebied van wonen. Laat u inspireren door deze kleurrijke reportage en u zult zien dat kleur toevoegen aan je huis niet zo griezelig is als u denkt.

Al gauw hebt u het gevoel dat er advies nodig is ‘kleur te bekennen’. Wat men vaak niet beseft, is dat kleur op gevoel wordt gekozen. Kleur is iets heel persoonlijks en heeft een psychologisch effect. Bij het inrichten van een woning is dit heel belangrijk. Luister dus goed naar uw eigen gevoel en durf te durven!

De meest kleurrijke keukens

Een keuken is een aankoop voor de lange termijn. Het is hier dus van groot belang dat de uitstraling tijdloos is en u zich prettig voelt in de sfeer van deze ruimte. Vaker kiest men veilig voor een witte of houten tint kleur in de keuken. Eigenlijk heel jammer want juist de keuken is een statement in het interieur. Ook met kleur kan dit heel goed uitpakken. Diepe, warme tinten zijn een mooie trend en er zijn prachtige exemplaren om uit te kiezen.

FotoDurf te wonen met kleur
'S3 eiland' van Siematic

Het is wel heel gedurfd maar oh zo leuk om de huidige trendy neon tinten te verwerken in de keuken of badkamer. De ultra gladde, greeploze keuken van Grando bijvoorbeeld straalt eenvoud maar tegelijkertijd voornamelijk stijl uit. Met LED verlichting kan de witte keuken een andere twist krijgen, afhankelijk van uw eigen mood. En als u er even genoeg van heeft dan kan de verlichting uit.

FotoDurf te wonen met kleurGrando
 
FotoDurf te wonen met kleurGrando

Mocht zo’n opvallend keukenblok iets teveel van het goede zijn dan kunt u kiezen voor kleurrijke accessoires om een strakke keuken in basis tinten op te vrolijken.

FotoDurf te wonen met kleurSmeg mini-koelkast
 
FotoDurf te wonen met kleurErbi Solid Glass werkblad
 FotoDurf te wonen met kleurKitchenaid Artisan Mixer
 
 FotoDurf te wonen met kleurSmeg afvoerloze haard

 

Vrolijk gekleurde badkamers

Ook in de badkamer durft men langzaam te gaan afwijken van de trends van de afgelopen jaren waar we vaak wit, zwart, grijs tinten aantroffen. In deze ruimte zien we steeds meer kleur terugkomen. Wederom heeft u de keuze om kleur te bekennen in de badkamermeubelen zelf of juist weer een veilige basis te kiezen en te spelen met kleur in de accessoires. In beide gevallen wordt badderen en toiletteren een blij moment door het toevoegen van veel kleur.

FotoDurf te wonen met kleurBette
 
FotoDurf te wonen met kleurJEE-O
 
FotoDurf te wonen met kleurKol tegels

En ook hier voor de waaghalzen spelen badkamerspecialisten met de neon verlichting. Deze losstaande wastafels van badkamerspecialist Wet zijn echte eye-catchers in de badkamer.

FotoDurf te wonen met kleurWastafel met Neon verlichting van Wet
 
FotoDurf te wonen met kleurWastafel met neon verlichting van Wet

Last but not least, nog zo’n aanschaf in huis waar u voor de lange termijn moet beslissen is de vloer. Ook hier is kleur natuurlijk een gewaagde keuze maar zeker geen verkeerde. Tegels zijn in alle kleuren en maten te leggen en u kunt zelf het dessin vaak bepalen. De Portugese tegelvloeren van Designtegels.nl bijvoorbeeld geven zo’n vrolijkheid en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

FotoDurf te wonen met kleur

Zo ziet u, ruimschoots keuze om uw huis kleurrijk in te richten en toch een uitstraling te creëeren die rustig en tijdloos is maar toch gedurfd!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen