pinterest
Duurzaam: biologisch bedlinnen

Duurzaam: biologisch bedlinnen

Het internationale en duurzame lifestyle merk, COCO-MAT, dat gespecialiseerd is in natuurlijke slaap- en woonproducten lanceert haar nieuwe Arianna bedlinnen gemaakt van 100% biologisch katoen met een zachte jersey afwerking. Met de vier eigentijdse kleuren is het mogelijk een meer excentriek interieur samen te stellen.   

100% biologisch 

FotoDuurzaam: biologisch bedlinnen


De Arianna’s bedlinnen collectie bestaat uit een dekbedovertrek, een kussensloop en een hoeslaken. Door het lichte gewicht; van namelijk 140 gram per vierkante meter en in combinatie met de zachte jersey stof voelt het bedlinnen extreem licht, luchtig en daardoor zeer comfortabel aan. Bovendien zorgt de zachte Jersey stof ervoor dat je jouw vers gewassen bedlinnen niet langer meer hoeft te strijken. Zo kan je lekker langer lazy in je jersey T-shirt bedlinnen bed blijven. Helemaal op een natuurlijk verantwoorde manier.   

FotoDuurzaam: biologisch bedlinnen

De producten zijn met de hand gemaakt in haar eigen fabriek in Xanthi, in het Noorden van Griekenland. De matrassen en bedden worden gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen uit duurzame bronnen; zoals kokosvezels, natuurlijk rubberlatex, wol, biologisch katoen, zeegras, paardenhaar, zijde, linnen, hout en ganzendons

COCO-MAT

FotoDuurzaam: biologisch bedlinnen
COCO-MAT is een internationaal duurzaam lifestyle merk gespecialiseerd in woon- en slaapproducten. Opgericht in 1989 in Athene, Griekenland. COCO-MAT is een bedrijf dat het net even anders doet en aanvoelt als familie. Zij is vastbesloten de beste bedden ter wereld te vervaardigen op een zo duurzaam mogelijke manier voor de wereld. . COCO-MAT is een erkend marktleider op het gebied van duurzaamheid en heeft meer dan 100 winkels in meer dan twintig verschillende landen en levert haar producten aan consumenten en aan meer dan 3.500 hotels wereldwijd.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen