pinterest
Oersterk bio-afbreekbaar servies

Oersterk bio-afbreekbaar servies

Dit prachtige design servies van Point-Virgule is bio-afbreekbaar en gaat jarenlang mee. De milieuvriendelijke Plant Fiber Collectie bestaat uit mooi vormgegeven mokken, kommen, borden en sla- en besteksets. Er is gekozen voor drie kleuren die prachtig met elkaar combineren: lichtgrijs, mistblauw en oudroze.

Aards en mat

FotoOersterk bio-afbreekbaar servies

Het servies is 100% recyclebaar en gemaakt van plantaardige vezels en herbruikbare grondstoffen. De onderdelen zijn los verkrijgbaar in verschillende zachte pastelkleuren. Deze kleuren ontstaan door de toevoeging van voedselveilig pigment en hebben daarom een mooie, aardse uitstraling. De producten zijn voorzien van een fraaie, matte afwerking waardoor ze een sieraad zijn op elke keukentafel.

Oersterk

FotoOersterk bio-afbreekbaar servies

De keukentools zijn gemaakt van ruwe bamboe en PLA, een biologisch en recyclebaar materiaal op basis van zetmeel van maïs en cassave. De nieuwe collectie is daardoor zeer milieuvriendelijk en compleet voedselveilig. Het oersterke servies is een prima keuze in de strijd tegen wegwerpbestek. Nog een paar grote voordelen: de Plant Fiber Collectie kan prima in de diepvries en in de magnetron (tot 100°C, enkel opwarmen, niet bereiden). Je kunt het met de hand afwassen of in de huishoudelijke vaatwasser tot een temperatuur van maximaal 100°C.

FotoOersterk bio-afbreekbaar servies

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen