Verbouwen? Bezoek de Beurs Eigen Huis!

Verbouwen? Bezoek de Beurs Eigen Huis!

Ga je verbouwen of verhuizen of wil jij je huis toekomstbestendig maken? Dan is het een aanrader om op 20, 21 of 22 september 2019 de Beurs Eigen Huis te bezoeken in de Jaarbeurs Utrecht. De grootste bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland pakt uit omdat het alweer de twintigste editie is en trakteert met extra veel infomatie en inspiratie rondom het onderwerp duurzaam wonen.

Beurs Eigen Huis september 2019 #wonen #interieur #verbouwen #verhuizen #duurzaamwonen

Beurs Eigen Huis is dé plek waar je ontdekt hoe je van jouw huis een droomhuis maakt. Tijdens de twintigste editie verzamelen meer dan 250 experts zich in Jaarbeurs Utrecht. Zij geven gratis advies en inspireren bij jouw bouw-, verbouw- of woonproject.

Alles over duurzaamheid

Op de beurs is veel aandacht voor het thema duurzaamheid. Via de Duurzamer Wonen route leer je architecten, adviseurs en leveranciers kennen die snappen hoe je vriendelijk met het milieu omgaat en je huis toekomstbestendig maakt. Ook het podiumprogramma barst van de inspirerende sprekers. Wil je je huis verduurzamen, of heb je plannen om een duurzame woning te laten bouwen? Op Beurs Eigen Huis ontdek je hoe je dat doet en wie je daarbij kunnen helpen.

Online tickets met korting
Tickets voor de twintigste editie van Beurs Eigen Huis kosten € 17,50 per persoon. Bestel je online? Dan ontvang je € 3,50 korting. Bestel hier jouw online tickets met korting. Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis mee.

Beurs Eigen Huis september 2019 #wonen #interieur #verbouwen #verhuizen #duurzaamwonen

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen