pinterest
Een oase van licht

Een oase van licht

Er zijn diverse mogelijkheden om het buitenleven te veraangenamen en je tuin of balkon om te toveren in een plek waar je onder alle weersomstandigheden kunt vertoeven. Blomus vindt het belangrijk om buitenverlichting te ontwerpen die het aantrekkelijker maakt om naar buiten te gaan. Ook in de winter en koude dagen in de lente als tuin, balkon of de vrije natuur grotendeels vanuit warme huiskamers worden bekeken.

Een zee van vlammen

FotoEen oase van licht

Klein, middelgroot of groot? Eén of meer? Je kunt alle kanten op met de nieuwe collectie van blomus. Lumino en Fuoco zijn lage, komvormige kandelaars gemaakt van robuust materiaal met een klein flikkerend vlammetje in het midden. Kandelaars die door het formaat bijzonder geschikt zijn voor je terras, entree of een klein balkon.

Zwart fiberstone

FotoEen oase van licht

Piedra is een moderne, strakke windbestendige kandelaar met licht dat naar de hemel reikt in een cilindervormig glas. Het glas geeft zicht op de grote stompkaars en beschermt de vlam tegen de wind. Piedra is gemaakt van zwart fiberstone en transparant glas en is een combinatie van kracht en breekbaarheid. Een smaakvol design met een knipoog naar het verleden. Piedra is verkrijgbaar in vier formaten.

Fakkel

FotoEen oase van licht

De fakkel Barra is anderhalve meter hoog en is ideaal voor in grote tuinen, langs lange oprijlanen of in de vrije natuur. Barra lijkt op een aangestoken lucifer door de heldere vlam en de combinatie van mat staal en een zwarte stok. Door de hoogte is Barra al van ver te zien en kunnen ook grote tuinen volledig worden verlicht.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen