pinterest
Binnenkijken: een parel in kunstenaarsdorp Bergen

Binnenkijken: een parel in kunstenaarsdorp Bergen

De luxe Executive Relax Chair en de Divine Dining Chair zijn twee key stukken uit de Private Indoor collectie van Piet-Jan van den Kommer. Deze prachtige meubelstukken zijn onderdeel van het interieur in Villa Kranenbergh, een historisch boutique hotel gelegen in het kunstenaarsdorp Bergen. Het hotel is compleet gerenoveerd en ingericht door Piet-Jan van den Kommer.

Smaakmaker

FotoBinnenkijken: een parel in kunstenaarsdorp Bergen
Het hotel heeft een zeer comfortabele ambiance met het interieur als echte smaakmaker. Een ideale toevlucht voor kunst, zee, bos en duinen. Rust is terug te vinden in het gehele interieur en daarbuiten, door gebruik van een neutraal kleurenpalet met meerdere materialen afkomstig uit de natuur, zoals hout, leer en staal. De Executive Relax Chair en de Divine Dining Chair van Piet-Jan van den Kommer zijn één met het interieur.

Piet-Jan van den Kommer  

Piet-Jan ontwerpt in de breedste zin van het woord. Van complete interieurs voor woningen en vakantiehuizen in het binnen- en buitenland tot luxe appartementen, horecagelegenheden en andere bedrijven. De interieurstukken van de ontwerper worden handgemaakt in zijn eigen werkplaats op creatief landgoed de Noordervaart 127. Bewust omgaan met het milieu is een belangrijke pijler voor van den Kommer. Zo is er een eigen verbrandingsoven, waarmee het hele terrein van energie wordt voorzien.

FotoBinnenkijken: een parel in kunstenaarsdorp Bergen

Piet-Jan ontwerpt vanuit de gedachte dat er in een interieur geleefd mag worden en werkt veel met hout, maar ook met ander natuurlijk materiaal zoals zink, leer, staal, natuursteen en beton. Door het gebruik worden de meubelstukken alleen nog maar mooier.

De interieur stukken zijn los verkrijgbaar via vandenkommer.nl.

FotoBinnenkijken: een parel in kunstenaarsdorp Bergen

FotoBinnenkijken: een parel in kunstenaarsdorp Bergen

Voor meer informatie over Villa Kranenbergh zie: villakranenbergh.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen