pinterest
Een salontafel om mee te combineren

Een salontafel om mee te combineren

Salontafels zijn er in veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Het is een belangrijk item in de woonkamer, omdat het een accessoire is dat gezien mag worden. Bedenk daarom van te voren hoe je de salontafel wil gebruiken. Als 'pronkstuk' misschien. Of als tafel voor boeken, kunst en gezelligheid als kleine vaasjes of juist als gebruiksvoorwerp om koffie of thee op te zetten.

Combineren

De salontafels Rolf Benz 947 in rond of ovaal, hoog en laag nodigen uit om te combineren.

FotoEen salontafel om mee te combineren

FotoEen salontafel om mee te combineren

FotoEen salontafel om mee te combineren

De ovale salontafel bestaat uit een tafelblad van massief hout of natuursteen en een blad van parsolglas. De ronde tafel met dezelfde hoogte is eveneens voorzien van twee bladen. Die wordt aangevuld met een lage, ronde tafel met een enkel blad van hout of natuursteen. De ovale salontafel is  80 x 37 cm en 47 cm hoog.

Het ronde hoge model heeft een diameter van 47 cm en is 47 cm hoog. De lage ronde salontafel heeft een diameter van 70 cm en is 37 cm hoog.

Onderstel

FotoEen salontafel om mee te combineren

FotoEen salontafel om mee te combineren

Het tafelblad kan in licht of donker eiken, notenhout of natuursteen worden uitgevoerd. Het aflegblad (alleen leverbaar bij hoge uitvoering) in licht of donker eiken, notenhout of parsol glas. Belangrjk bij een salontafel is het onderstel. Dat maakt de juiste sfeer compleet. Bij de tafels van Rolf Benz is het onderstel in zwart briljant, brons of umbragrijs RAL 7022 uitgevoerd. Het ontwerp is van This Weber.

Voor meer informatie check www.rolf-benz.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen