pinterest
De lente komt eraan!

De lente komt eraan!

Nog even en het voorjaar is weer te ruiken. De temperaturen worden zachter en het is langer licht. De hoogste tijd om weer in de tuin te werken en op je balkon. Haal wat nieuw groen in huis en verdeel dat her en der door de tuin, op het terras en boven op het balkon. Planten zorgen voor rust. Niet voor niets is een urban jungle zo populair.  

Heel handig, een waterreservoir

FotoDe lente komt eraan! 

Om goed voor je planten te zorgen, is een waterreservoir noodzakelijk. Elho denkt mee! Met de greensense aqua care potten is het verzorgen van jouw groen erg eenvoudig. Deze potten hebben namelijk een ingebouwd waterreservoir, wat ervoor zorgt dat je nooit meer teveel of te weinig water geeft. Dat komt door de meter die aangeeft wanneer de plant dorst heeft.

Strakke bak

 FotoDe lente komt eraan!

Maak van je tuin een oase van rust met de nieuwe elho vivo next bakken. De strakke bakken zijn verkrijgbaar in grijze, witte en zwarte tinten en omdat elho het je graag gemakkelijk maakt, zitten er onder deze nieuwe plantenbakken wieltjes. Dat maakt het natuurlijk handig om ze te verplaatsen, wat je waarschijnlijk sneller doet daardoor. Hiermee geef je je tuin in een handomdraai een andere look. En zet je de planten desgewenst in de schaduw of juist zon. Door een speciale afvoer kan er een laagje water overblijven, waar de plant mee kan overleven in droge tijden.

Lees ook: Goede tips om meer uit je tuin te halen

Kruiden

­­

FotoDe lente komt eraan!

Wie graag kookt met kruiden, houdt ervan om ze uit eigen tuin te plukken. Een kruidentuin is zo leuk en belangrijk, je weet zelf dat je er geen pesticiden op spuit. Dus kun je de blaadjes met een gerust hart over je eten strooien. Deze elho potten passen op je balkon en in de tuin.

De lijn is uitgebreid met extra potten voor kleine planten en dus ook voor kruiden. Daarnaast is er een geüpdatete bak voor aan je balkon, maar ook in de keuken staan de aardetinten gezellig. Het leuke is dat de kruiden aan de zijkanten uit de potten kunnen groeien, wat zo gezellig staat. Ook hier is weer sprake van het handige ingebouwde waterreservoir. 

Lees ook: Zo start jij je eigen moestuin

Kleur op het balkon

FotoDe lente komt eraan! 

Wie geen tuin heeft, maar wel een balkon, kan daar helemaal op los gaan. Met groen en kleuren. Zowel de potten als de planten kun je lekker wild combineren. De klassieke ronde vibia campana potten zijn verkrijgbaar als balkonlijn. Met potten die je langs, onder en naast elkaar kunt hangen, maak je van jouw balkon een gekleurde oase van rust. 

Meer tuininspiratie

Bron: Elho 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen