Exclusieve verlichting met uitmuntend design

Licht van de hoogste kwaliteit en uitmuntend design: de boogarmaturen Mito raggio en Mito largo geven het interieur stijl. Edizione Lusso is de meest bijzondere versie van de mooie Mito-reeks, met luxe materialen zoals het fijnste Ascot-leder, massief marmer en black phantom. Zorgvuldig geselecteerde en met de hand uitgezochte materialen die een harmonieuze eenheid vormen. Voor iedereen die geen compromissen wil sluiten als het om de exclusiviteit van het interieur gaat.


Joy of use

De bediening van de armaturen is heel eenvoudig en de ‘joy of use’ die zo typisch is voor Occhio zorgt voor echt gebruiksplezier. Met 'color tune' om de kleurtemperatuur op de situatie af te stemmen kun je het licht aan de stemming aanpassen – van warm licht voor ontspannen avondbezigheden tot stimulerend koel werklicht – met een gebaar of met de Occhio air controller of Occhio air app. 

Drie stijlwerelden

De boogarmaturen zijn in drie stijlwerelden verkrijgbaar:

vivo 


vivo combineert groen Guatemala marmer, exquise grijs leder en de mysterieus wisselende phantom-afwerking tot een elegant geheel.

caldo 


Elegante harmonie tussen bruin Emperador marmer, het fijnste bruine leder en phantom voor de head.

scuro 


scuro is een markant samenspel van zwart Marquina marmer, stevig zwart leder en black phantom, de nieuwe, bijzonder expressieve afwerking.

Daarnaast zijn de pendel- en plafondarmaturen Mito sospeso, Mito soffitto en Mito aura samen in zes verschillende materiaalwerelden verkrijgbaar.

Bron: occhio.com 

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen