pinterest
Nieuw kleurenpallet van Farrow & Ball

Nieuw kleurenpallet van Farrow & Ball

Dat ambachtelijke verf- en behangfabrikant Farrow & Ball de meesters zijn is het maken van mooie verfkleuren hebben ze na het 132 tellende prachtige kleurenpallet wel bewezen. Zij overtreffen zichzelf weer met negen nieuwe weergaloze verfkleuren. Deze nieuwe tinten bezitten hoogwaardige pigmenten en hebben een enorme diepte van kleur.

Niet alleen de kleuren zelf zijn mooi, de benaming van elke kleur van Farrow & Ball vertellen een eigen mooi en uniek verhaal. Van de zachte kleur Wevet (genoemd naar een oude benaming voor spinnenweb), tot het zuivere en krachtige blauwe St Giles Blue, elk van deze kleuren bezit een tijdloze kwaliteit die hen geschikt maakt voor gebruik in zowel zolderappartementen als in statige landhuizen.

FotoNieuw kleurenpallet van Farrow & Ball   FotoNieuw kleurenpallet van Farrow & Ball

Neutrals & Greys

Farrow & Ball heeft twee nieuwe neutrale groepen grijstinten gecreëerd, die de stijl van eigentijdse interieurs perfect weerspiegelt. Wevet, Ammonite en Purbeck Stone combineren prachtig met de immer populaire tint Cornforth White en creëren een comfortabel aanvoelende grijze kleurengroep.

Het toevoegen van Dimpse  voltooit een tweede groep met koele, architecturale grijstinten, uitermate geschikt voor minimalistische interieurs.

Mole's Breath is een kleur die geschikt is voor gebruik in combinatie met neutrale Farrow & Ball kleuren en leent zich uitstekend voor de huidige trend waarin rijke, diepe kleuren met elkaar worden gecombineerd.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen