pinterest
FatSak: Een zitzak om te knuffelen

FatSak: Een zitzak om te knuffelen

Wegdromen in een zitzak, iedereen wil dat wel. Toch zijn niet alle zitzakken even goed in kwaliteit en comfort. Maar nu is er de FatSak, de zitzak die alles belooft: zitcomfort, een foamvulling die zelfs aan het milieu denkt en van duurzaam materiaal is gemaakt en een hoes die je kunt wassen. Dus ook geschikt voor kinderen. Hij komt in verschillende trendy kleuren en materialen. De harige variant is om te knuffelen zo zacht. Eenmaal in de FatSak gezeten wil je nooit meer zonder.

Heerlijk loungen

De Fatsak werd geboren in Zuid Afrika, waar de zitzakken nog immer duurzaam en volgens de hoogste kwaliteitseisen worden geproduceerd. Maar deze trend is inmiddels overgewaaid naar het hoge noorden en ook in Nederland is de FatSak een grote hit. Opvallend is het hoge zitcomfort. Stabiel rechtop zitten, zonder dat de vulling wegglijdt, of lekker lang(uit) loungen; dankzij de unieke foamvulling (geen balletjes!) neemt de FatSak moeiteloos elke gewenste vorm aan en biedt in alle posities de juiste ondersteuning. Volumeverlies is niet aan de orde, want de FatSak laat zich telkens weer opnieuw in vorm brengen. Een ander pluspunt is dat de innovatieve schuimvulling bij het verzitten of bewegen geen storende geluiden maakt. In stilte genieten van stilte; zo relaxed kan het leven zijn.

FotoFatSak: Een zitzak om te knuffelen   FotoFatSak: Een zitzak om te knuffelen


Smakelijke kleuren

De FatSak is een kleurrijke huisgenoot. Geniet bijvoorbeeld van de smakelijke kleuren cherry, blueberry, chocolate, grape en liquorice. Ingetogen zand of industrieel steel kan ook. De buitenhoezen zijn gemaakt van corduroy-velours (100% polyester), de binnenhoezen van 100% katoen. Helemaal leuk zijn de harige uitvoeringen, uitgevoerd in de op de seventies geïnspireerde flokatie-stof (in grey en cream). Een knuffelzachte stof die uitnodigt om aan te raken. Goed om te weten: de hoezen zijn afneembaar en uitwasbaar in de wasmachine. Tot wel 30.000 wasbeurten gegarandeerd!

Ravotten én rust

Flexibiliteit is troef. Een zitzak gebruik je immers gewoon waar je ‘m nodig hebt; voor de TV, als favoriete leesplek, of buiten in de tuin of balkon. De FatSak is stevig genoeg om op te spelen en ravotten en biedt anderzijds na een vermoeide dag juist die oase van rust om heerlijk te relaxen. Ook qua kleur is FatSak flexibel. Toe aan een ander kleurtje? Bestel gewoon een nieuwe hoes. 

FotoFatSak: Een zitzak om te knuffelen   FotoFatSak: Een zitzak om te knuffelen


Zalig zitten

De FatSak is er in twee maten: de FS600 is 70 cm hoog en heeft een diameter van 110 cm. De FS1000 is 90 cm hoog met een doorsnede van 140 cm. Varianten zijn o.a. de platte FlipSak en de kleinere KidSak. Door toevoeging van de Noodle is er net dat beetje extra ondersteuning waar het gewenst is. De vermoeide voeten kunnen altijd terecht op de FootSak. Zo is er voor elke ruimte, zowel in huis als op het werk, altijd een perfect passende zitzak. Ook in groepsverband voelt de FatSak zich overal thuis. Speel met kleuren, met formaten en ontdek het ultieme loungegevoel met de zitzak die zalig zit: de FatSak.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen