pinterest
Feestelijke warmte met deze nieuwe kerstcollectie

Feestelijke warmte met deze nieuwe kerstcollectie

Het versieren voor Kerstmis brengt die unieke sfeer van feestelijke warmte met zich mee. Met de nieuwe kerstcollectie van blomus komt dat helemaal goed. De ornamenten dragen de naam Kitai, afgeleid van het Japanse woord voor anticipatie. Daarnaast is er nog een andere mooie collectie door blomus toegevoegd aan de tradities rondom kerst. En dat is een kaarsenplateau voor kaarsen die staan voor de vier adventsweken. 

Vleugje luxe 

FotoFeestelijke warmte met deze nieuwe kerstcollectieKitai bestaat uit acht verfijnde ornamenten: drie verschillende met de hand uitgesneden metalen motieven met een subtiele matte koperen afwerking en vijf glazen kerstballen die doen denken aan delicate winterbessen, elk omlijst door een cirkel. De ornamenten zijn voorzien van een zacht satijnen lint, waardoor je ze moeiteloos in de kerstboom, aan een tak of op andere speciale plekken kunt hangen. Waar ze ook belanden, deze prachtige versiering voegt een vleugje luxe en magie toe aan de kerstsfeer.

Adventsweken

FotoFeestelijke warmte met deze nieuwe kerstcollectieKerst kent talloze betekenisvolle tradities en het aansteken van een nieuwe kaars voor elke van de vier adventsweken is er daar een van. In landen als Duitsland en ScandinaviĆ« sieren deze vier kaarsen een groenblijvende adventskrans. Om deze traditie te omarmen, introduceert blomus het elegante keramische kaarsplateau genaamd Advent. Dit plateau is afgewerkt met een matte glazuurlaag in vier verschillende kerstkleuren: Moonbeam, Duck Green, Port en Black. 

Bekijk hier meer sfeervolle accessoires van blomus

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen