Flexibele bank met meerdere functies

De nieuwe bank Rolf Benz AURA past perfect in een compacte, stedelijke setting. Bij Rolf Benz heeft men de ontwikkeling van nieuwe flexibele levensstijlen al lang in het vizier en creëert daarom elegante en functionele modellen. Rolf Benz AURA, ontworpen door Beck Design, is een lichtvoetige functioneel-bankprogramma met een eerbetoon aan de elegantie. Luxueuze kussens rusten in de compositie op een fijne plaat die uitgevoerd is in de oppervlakken noten (gefineerd) of echt leisteen (gefineerd).

Diverse functies

Rolf Benz AURA

De afmetingen van de bank en de geïntegreerde functies maken een optimale flexibiliteit mogelijk. Rolf Benz AURA heeft lage rugkussens die omhoog kunnen worden geklapt tot een hoge rugleuning.

Rolf benz flexibele zitbank met tafel #interieur

Worden de zittingen naar voren gedraaid en uitgeklapt, ontstaat er een platform voor het plaatsen van glazen, boeken, borden of dienbladen.

Rolf benz flexibele zitbank met tafel #interieur

Koppelbare tafels zorgen op wens voor extra aflegvlakken en optische transparantie.

De lichtheid van Rolf Benz AURA wordt onderstreept door een sierlijk-elegante poot. Ook met een nieuwe, hoogwaardige wollen bekledingsstof blijft Rolf Benz de nieuwste ontwikkelingen volgen. Deze bekledingsstof beschikt over uitstekende gebruikseigenschappen en schittert door een modern, poederig kleurenpalet.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen