pinterest
Flowerpower challenge

Flowerpower challenge

Een bijzondere uitdaging voor iedereen met of zonder groene vingers: 150 dagen genieten van een bloeiende kamerhortensia. Moeilijk? Helemaal niet! De Magical-kamerhortensia is zo sterk dat het eigenlijk niet mis kan gaan.

De groene-vingers-challenge

FotoFlowerpower challenge

Geef de kamerplant een plekje in huis en voorzie ‘m af en toe van een slok water. Iedereen die mee wil doen aan de ‘150-dagenchallenge’ kan zich tot 30 april 2017 opgeven via magicalcoloursyourhome Via een loting krijgen 150 inzenders een gratis kamerhortensia van Magical toegezonden.

Vanaf april zijn de kamerplanten ook verkrijgbaar bij onder meer tuincentrum of bloemisten.

Zo geniet je 150 dagen lang

FotoFlowerpower challenge
Zet de Magical-kamerhortensia op een tochtvrije plek met daglicht (geen direct zonlicht). Staat er een fruitschaal in de buurt? Haal die dan weg. Rijpend fruit verkort namelijk de bloeitijd. Geef ze regelmatig water. Hoeveel? Dat hangt van het drinkgedrag van de individuele plant af. Als de potgrond licht vochtig aanvoelt, weet je dat de kamerhortensia voldoende te drinken heeft.

Bijzonder

FotoFlowerpower challenge

Door invloed van daglicht veranderen de bloemen van de Magical-hortensia’s langzaam van kleur. De roze kamerhortensia wordt langzaam donkerrood en de blauwe krijgt uiteindelijk diepgroene bloemen.

Meer groene inspiratie? Kijk dan ook eens op de website UW-tuin

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen